Відмовлено Володимир Хоффман / Невірне КПЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: Володимир Хоффман

2. Особистий нікнейм: Тревор Скотт

3. Суть скарги: Посадили просто так після того, як ми вбили інкасаторів (інкасатори почали стреляти по союзному нам клану клану, ми їх вбили, нас откидують за ДМ) Прошу Адміністратора показати докази порушення, та витянути мене з КПЗ, тому, що я не порушував, і сидіти мені 5 годин.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): тиць

5. Дата походження: 23.02.23

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
282
Реакції
61
Бали
28
Вітаю шановний гравець.
Надаю докази вашого порушення: Тик

Очікуйте відповіді від ЗГА/ГА.
Приємної гри на UKRAINE GTA!

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
Щоб розуміти повну ситуацію опишу покраще : Блокпост був захвачений, я їздив на велосипеді біля інкасації та говорил "Дайте грошики, грошики, грошики" щось типу того. Потім почалась перестрілка між кланом Sokaya та цима інкасаторами, я побачивши це - відкриваю вогонь, що видно на фрапсі в скаргі вище від Павла Шухевича. Адміністратор навіть немає повного фрапса, що вказує на його байдужність до своєї ролі.
Прошу покарати Адміністратора, якщо з цього моменту ще не пройшло 5 годин (саме стільки мені сидіти із за Адміністратора, який не знає правил) то прошу випустити мене з КПЗ та надати компенсацію.

Останнє редагування:

Анастасія Хоффман ?

Гість
Вітаю!
Ви кажете що фрапс "не повний", якщо Ви маєте відеодоказ повної ситуації, прошу надати, якщо немає - то покарання видане адміністратором вірне.
Очікую (у Вас є 24 години)

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
Вітаю!
Ви кажете що фрапс "не повний", якщо Ви маєте відеодоказ повної ситуації, прошу надати, якщо немає - то покарання видане адміністратором вірне.
Очікую (у Вас є 24 години)
Я не зобов'язаний все фрапсити, це робота Адміністратора, який садить. Навіть на тому фрапсі, який загрузив Павло Шухевич видно, що коли інкасація почала стреляти - я ще катався на велосипеді. Тільки потім зліз, і почав стреляти.

Микола Хоффман?

Гість
Суть скарги:
Ситуація максимально некоректна так як і з сторони адміністратора і зі сторони постраждалих відсутні відео докази, що підтверджували вашу невинність в цій ситуаціїї.

Рішення:
Адмінстратора надасть компенсацію за не типову видачу покарання
Скаргу на адмінстратора буде відхилено за відсутності доказів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі