Розглянуто Валік Вайт // Скарга.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
85
Реакції
38
Бали
21
  • Ваш ігровий нік: Дензен Хоффман.
    Вітаю, шановні адміністратори, пишу вам з метою повної перевірки комп'ютера гравця - Валік Вайт. З метою знаходження посторонніх засобів на ловлю майна. Суть в тому що учора 02.11 , гравець ''Валік Вайт'' спіймав СТО, в мілісекунду, питання як? Далі..
    Сьогодні 03.11.24 у Дніпрі, о 7 год ранку, злітала кв. високого класу, та гравець також її зловив.
Адміністація, чи не здається вам, що в нього не однакові шанси, на ловлю майна. Прошу повної перевірки гравця, та при потребі, заблокувати акаунт на 6к днів. Дякую!
Вставляю ТАЙМ-КОД та 2 ФРАПСИ, з метою ознайомитись:
Зліт СТО 02.11.24 - Тиць.... ТАЙМ - КОД : - 23:11:40
Зліт КВ 03.11.24 - Тиць.... ТАЙМ - КОД : - 7:02:20

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
226
Реакції
356
Бали
83
Вопрос другой назревает, а почему бізнесa "СТО" в агенции не было почему слет проходит через продажу бизнеса через "ГА"? и был ли указан точный час слета? потому что если нет то по факту если бы я сливал бы сто и мой приятель был бы на слете я бы мог ему в войс сказать когда я солью а Иконка Держава появится только через 2-5 секунд

Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
85
Реакції
38
Бали
21
Вопрос другой назревает, а почему бізнесa "СТО" в агенции не было почему слет проходит через продажу бизнеса через "ГА"? и был ли указан точный час слета? потому что если нет то по факту если бы я сливал бы сто и мой приятель был бы на слете я бы мог ему в войс сказать когда я солью а Иконка Держава появится только через 2-5 секунд
Поддерживаю!

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
1,713
Реакції
2,040
Бали
253
Вітаю, після зліту СТО було переглянуто відкат та перевірено комп'ютер на сторонні ПЗ.
Нічого не виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі