Відмовлено іван громов порушення правил сервера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм лідера/заступника: іван громов
  2. Особистий нікнейм: Алекс Гарріс
  3. Суть скарги: Затримання без причини без відігровок.
    -Затримав за те, що я наголосив на його порушеннях, що він установив радар з порушенням і стоїть схований (2.34 Заборонено встановлювати радар у кущах.) він на мене образився і захотів мене за це затримати (таке моє припущення бо більше нічого не було) - обідився на мене.
    -1.15. Всі незаконні дії мають відбуватись виключно у прихованих місцях, де немає вуличних камер та сторонніх гравців. В іншому випадку до вас можуть бути застосовані ІС стягнення (догана / звільнення / суд і тп.).
    -5.18.1. Заборонено вживати слова слава рос** тощо. | Перманентний бан
    -5.19. Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Перманентний бан
    - доповнення - там де він спілкувався рос..ю мовою у мене не має записано є лише те що на початку відео - зобов'яжіть його надати запис даної розмови і там буде чітко чути як він спілкувався і без будь-яких оффтопів хоча він посадова особа та не може порушувати мовний закон.
    - на рахунок відкату, що я сказав я включав фрапс і коли перейшов назад у гру я його один раз вдарив і сказав відкат (у правилах написано, що це не є порушення) + він близько підійшов до мене.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 03,11,2024

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:

Зі сторони заступника лідера не помітив порушень правил UkraineGTA описаних нижче:
-1.15. Всі незаконні дії мають відбуватись виключно у прихованих місцях, де немає вуличних камер та сторонніх гравців. В іншому випадку до вас можуть бути застосовані ІС стягнення (догана / звільнення / суд і тп.).
-5.18.1. Заборонено вживати слова слава рос** тощо. | Перманентний бан
-5.19. Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні
Проте порушення були скоєні вашим поплічником із клану, за що він отримав відповідне покарання.
Додам також, що вживання
російської мови заборонене в РП-процесі працівникам держ. структур. Однак, якщо мова йде про російську в офтопі, то, на жаль, її вживання не заборонено.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі