Відмовлено НПУ // 58881

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: 58881
  2. Особистий нікнейм: Назар Катана
  3. Суть скарги: Відкрив вогонь просто так. Підїхав дав попередження зупинитись. Я зупинився, потім він нічого не робив а дальше давав попередження. Потім я самостійно вийшов з машини і він відкрив по мені вогонь, не понятно чому.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 30.11

Реєстрування
29 Лип 2023
Дописи
33
Реакції
11
Бали
13
  1. Нікнейм гравця: 58881
  2. Особистий нікнейм: Назар Катана
  3. Суть скарги: Відкрив вогонь просто так. Підїхав дав попередження зупинитись. Я зупинився, потім він нічого не робив а дальше давав попередження. Потім я самостійно вийшов з машини і він відкрив по мені вогонь, не понятно чому.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 30.11
Людина надала тільки частинку фрапсу перед цим у нас була перестрілка внаслідок якої я отримав порнанення із зброї м4 я підїхав щоб затримати людину бачу що вона виходить із тією самою зброєю тому і відкрив вогонь.
Тому прошу надати повний відеодоказ.

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
Людина надала тільки частинку фрапсу перед цим у нас була перестрілка внаслідок якої я отримав порнанення із зброї м4 я підїхав щоб затримати людину бачу що вона виходить із тією самою зброєю тому і відкрив вогонь.
Тому прошу надати повний відеодоказ.
Гониш чи що, після тої перестрілки напевно вже пів години пройшло, + це тобі також не дає право відкривати погонь просто так.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,645
Реакції
1,282
Бали
253
Вітаю, надайте платний відео доказ всієї ситуації, можна звернути увагу на поліцейський автомобіль в якого пробиті колеса, тобто перестрілка була.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі