Розглянуто Дмитро Хмельницьк / Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
1. Нікнейм лідера / заступника:Дмитро Хмельницьк
2. Особистий нікнейм: Джеймс Сопрано
3. Суть скарги: Некоректно видана догана + незнання правил лідерів ( порушення правил лідерів а точніше Видача інвентарю пункт 9.1) а також порушення субординації
4. Особисті докази (скриншот/відео):
ППЛ
Догана без причини

5. Дата походження: 27.02.2023

? ????? ?????? ?

Я на тебе, как на войне
Реєстрування
11 Лют 2023
Дописи
93
Реакції
42
Бали
28
1. Нікнейм лідера / заступника:Дмитро Хмельницьк
2. Особистий нікнейм: Джеймс Сопрано
3. Суть скарги: Некоректно видана догана + незнання правил лідерів ( порушення правил лідерів а точніше Видача інвентарю пункт 9.1) а також порушення субординації
4. Особисті докази (скриншот/відео):
ППЛ
Догана без причини

5. Дата походження: 27.02.2023
Вітаю співробітник ДСНС.
Надаю докази за що була видана догана.
Догану видав за непідкорення до старшого складу.
Спочтаку мав видати догану за випрошування підвищення, но пожалів, тепер видав остаточно.

За що була видана догана

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28

? ????? ?????? ?

Я на тебе, как на войне
Реєстрування
11 Лют 2023
Дописи
93
Реакції
42
Бали
28

? ????? ?????? ?

Я на тебе, как на войне
Реєстрування
11 Лют 2023
Дописи
93
Реакції
42
Бали
28
Вам догану дали не зря, я міг дати догану за випрошування підвищення в любий час, тому навіть в тот момент я міг зарахувати видачу цієї догани за порушення статуту а саме випрашування підвищення.

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
Вам догану дали не зря, я міг дати догану за випрошування підвищення в любий час, тому навіть в тот момент я міг зарахувати видачу цієї догани за порушення статуту а саме випрашування підвищення.
Надайте докази цього, я не винен що в мене вимкнуло світло та мене не встигли підвищити

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
Також поясніть дію вашого ППЛ

? ????? ?????? ?

Я на тебе, как на войне
Реєстрування
11 Лют 2023
Дописи
93
Реакції
42
Бали
28
Надайте докази цього, я не винен що в мене вимкнуло світло та мене не встигли підвищити
Нажаль забувся почати запис на грудну камеру, но так як є свідок а саме Євген Антонюк який був в тот момент коли ви випрашували підвищення.
@Євген Антонюк@

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
Нажаль забувся почати запис на грудну камеру, но так як є свідок а саме Євген Антонюк який був в тот момент коли ви випрашували підвищення.
Без відео доказів ви не маєте право видавати догану на відео доказах які ви надали в мене лагало потім я пішов на КПП Вердикт: догана без причини

? ????? ?????? ?

Я на тебе, как на войне
Реєстрування
11 Лют 2023
Дописи
93
Реакції
42
Бали
28
Також поясніть дію вашого ППЛ
На відео було записано як я видав скін підполковника, співробітник Алекс Корж є начальником академії, притому був тоді набір мав право надати скін при проведені співбесід, а так як ми в рп світі де по реальному, форма Алекса Коржа була не дуже правильною для проведення співбесід.

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
На відео було записано як я видав скін підполковника, співробітник Алекс Корж є начальником академії, притому був тоді набір мав право надати скін при проведені співбесід, а так як ми в рп світі де по реальному, форма Алекса Коржа була не дуже правильною для проведення співбесід.
9.1. Видача скінів-тільки ті скіни, які доступні гравцям.
Виключень немає ви не мали право давати скін набір не набір не мали право це порушеня правил лідерів

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28

Вітаю Шановний Гравець!

Ось докази за що вам видана догана:

"5.13 Статуту ДСНС: Заборонено випрошувати будь якого роду підвищення"

Ось докази порушення: Докази

На мою думку покарання видано вірно,а далі вирішать старші

Зачинено від флуду!

Ви не слідкуючий цивільними не бачу сенсу лізти не в вашу справу тот факт було ППЛ

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
Переглянувши докази, вважаю, що замало причин для видачі догани, тому догана буде знята, по поводу видачі скінів, це стосується видачі адміністрацією для проведення, мп, рп, івентів, скіни які доступні лідеру або заму він може видавати кому хочен а свій розсуд або за посадою.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі