Зачинено Втручання в Рп процес

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Грек

Бездомний
Реєстрування
12 Лис 2023
Дописи
57
Реакції
59
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Дадон
  2. Особистий нікнейм: Міха Грек
  3. Суть скарги: Я прийшов в УЗ та побачив шо там код-5 я встав собв тихо в стрій щоб нікому не заважати співробітник УЗ викликав адміністратора після того адміністратор не розібравшися в ситуації откинув в демогран на 60 хв за втручання в Рп процес . Прозьба переглянути відео доказ адміністратора та видати покараня адміністратору. Власного відео доказу не має бо не зберігся. Також прозьба випустити з деморгану
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клік
  5. Дата походження: 17.12.2024

Останнє редагування модератором:

Андрій Стоун.

Північна Україна
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
112
Реакції
41
Бали
33
Вітаю шановний гравець!
Я вам надав відповідь коли ви стояли в УЗ.
Згідно правилам:
6.28. Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин.
Інші гравці які там стояли теж вам казали відійти на що ви відповідали "Це не забороненно, і що тощо".

Очікуйте відповідь ГА/ЗГА!

Михайло Грек

Бездомний
Реєстрування
12 Лис 2023
Дописи
57
Реакції
59
Бали
23
Вітаю шановний гравець!
Я вам надав відповідь коли ви стояли в УЗ.
Згідно правилам:
6.28. Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин.
Інші гравці які там стояли теж вам казали відійти на що ви відповідали "Це не забороненно, і що тощо".

Очікуйте відповідь ГА/ЗГА!
Там не було РП ситуаціїї

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав відповідь, з його думкою погоджуюсь, гравці просили вас відійти та не заважати.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі