Відмовлено Анастасія Хоффман || Адміни та інші гравці створили флуд і адмін сам на себе через це закрив скаргу || Керівнику Alexander Volk

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Сер 2022
Дописи
175
Реакції
123
Бали
46
Вік
24
Адреса
Дніпро
1. Анастасія Хоффман
2. Анастасія Ніколюк
3. Мною було написано скаргу на Анастасію Хоффман та Миколу Хоффмана про довге очікування на відповідь (5 місяців) та про використання адмін прав в особистих цілях (подробиці в скарзі). Після чого Адміністратори та інші гравців (які є друзями Хоффманів) створили флуд, щоб Анастасія Хоффман закрила тему через флуд, що вона і зробила.
1. Чому адміністратор закриває скаргу на себе?
2. Чому адміністратор закриває скаргу, яка адресується керівнику?
3 чому адміністратор (зга) закриває скаргу, яка є також скаргою на га (вище по посаді) ?
4. Чому адміністратори інші можуть флудить однотипними повідомленнями з насмішкою ?
5. Чому гравців, які створювали флуд, не покарали за це?

Я вважаю, що це було зроблено спеціально, тому прошу переглянути скаргу тільки Керівника, і прошу інших гравців і адміністраторів не створювати під скаргами флуд.

4. Докази https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...нням-Для-кер-alexander-volk.24768/#post-97291
5. 27.02.23

Анастасія Хоффман ?

Гість
Вітаю!
По-перше, скарга була закрита саме від ФЛУДУ, та вона була передана керівництву.
По-друге бесіда з адміністраціїю була проведена за їх відповіді у темі, а гравці отримали попередження.

Реєстрування
13 Сер 2022
Дописи
175
Реакції
123
Бали
46
Вік
24
Адреса
Дніпро
Питання до Адміністрації, яка кидає реакцію «фейспалм» або насміхається під моєю скаргою: це нормальне відношення до гравця? Ми зараз не в особистих повідомленнях спілкуємось, а на форумі. Прошу перестати вести себе зневажливо до гравців ( в цьому випадку, до мене, бо я теж гравець, а не ваш близький друг).

Insurgency

ГС of dungeon
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
15
Реакції
7
Бали
6
Вік
28
1. Анастасія Хоффман
2. Анастасія Ніколюк
3. Мною було написано скаргу на Анастасію Хоффман та Миколу Хоффмана про довге очікування на відповідь (5 місяців) та про використання адмін прав в особистих цілях (подробиці в скарзі). Після чого Адміністратори та інші гравців (які є друзями Хоффманів) створили флуд, щоб Анастасія Хоффман закрила тему через флуд, що вона і зробила.
3 чому адміністратор (зга) закриває скаргу, яка є також скаргою на га (вище по посаді) ?
4. Чому адміністратори інші можуть флудить однотипними повідомленнями з насмішкою ?

Я вважаю, що це було зроблено спеціально, тому прошу переглянути скаргу тільки Керівника, і прошу інших гравців і адміністраторів не створювати під скаргами флуд.

4. Докази https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Анастасія-Хоффман-Микола-Хоффман-Глобальний-Мут-в-ДС-серверу-без-поважної-на-то-причини-відповідь-з-в
Вітаю Анастасія Цигарки, блату на даному проекті немає, не засмучуйтесь, дон'т край пліз, фортнайт болз ам *********************, дон'т бі ефрейд, фейспалм, все легітимно, не турбуйтеся.

Докази :Блату немає - опра.

Приємної гри.
Зачинено.​

PS. Gustlin пробач будь ласка у мене було накипіло і я зірвався я цей проект люблю чесно пробач такого більше не повторится чесно пробач зрозумій мене ***********************************а ***********************************ьного пробач.
PSx2. Хто видалить - позбавиться звання dungeon master`a
PS.x3. Прошу адміністрацію не думати що я та інші гравці видаємо себе за адміністрацію тому, що ніхто з нас не писав, що він є адміном
PS.x4. Я не друг ХофмАна

Останнє редагування:

Твой фанат.

Новий гравець
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
2
Реакції
4
Бали
3
1. Анастасія Хоффман
2. Анастасія Ніколюк

4. Докази https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...нням-Для-кер-alexander-volk.24768/#post-97291
5. 27.02.23
Вітаю шановний гравець!
Ми дуже раді вашої відповіді та дуже раді що ви до нас звертаєтесь, ми знаємо що ви продуктивний гравець, я одного не розумію де тут блат? В чому він проявляється? Ми усі проти блату!!!! Візьми собі снюсік закинь під губов та сиди втикай, купи віскарика та дай Боже рости велика. We do not like such merciless monkeys, it is better to listen to my words, I love Ukaranie Gta ??
Please don't do that again)

Для Анастасії.
Скаргу відмовлено!
Ps:Папочка.

gerard

Козак
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
1
Реакції
5
Бали
3
1. Анастасія Хоффман
2. Анастасія Ніколюк

5. 27.02.23
Вітаю, пані цигарка!
Опра 2 фпс, скарга ***********************************.
Донт край пліз, айм вері
СОРІ бат зіс комент
Зачинено.

Реєстрування
13 Сер 2022
Дописи
175
Реакції
123
Бали
46
Вік
24
Адреса
Дніпро
Прошу Адмінцстрацію звернути увагу на спроби деяких гравців видавати себе за Адміністрацію, відповідати від її імені і флуд під скаргою
Вітаю Анастасія Цигарки, блату на даному проекті немає, не засмучуйтесь, дон'т край пліз, фортнайт болз ам *********************, дон'т бі ефрейд, фейспалм, все легітимно, не турбуйтеся.

Докази :Блату немає - опра.

Приємної гри.
Зачинено.​

PS. Gustlin пробач будь ласка у мене було накипіло і я зірвався я цей проект люблю чесно пробач такого більше не повторится чесно пробач зрозумій мене ***********************************а ***********************************ьного пробач.
PSx2. Хто видалить - позбавиться звання dungeon master`a

Вітаю шановний гравець!
Ми дуже раді вашої відповіді та дуже раді що ви до нас звертаєтесь, ми знаємо що ви продуктивний гравець, я одного не розумію де тут блат? В чому він проявляється? Ми усі проти блату!!!! Візьми собі снюсік закинь під губов та сиди втикай, купи віскарика та дай Боже рости велика. We do not like such merciless monkeys, it is better to listen to my words, I love Ukaranie Gta ??
Please don't do that again)

Для Анастасії.
Скаргу відмовлено!
Ps:Папочка.

Вітаю, пані цигарка!
Опра 2 фпс, скарга ***********************************.
Донт край пліз, айм вері
СОРІ бат зіс комент
Зачинено.

Реєстрування
15 Лип 2022
Дописи
81
Реакції
171
Бали
36

Опра 1 фпс та недостатньо доказів.

Через те що доказів недостатньо даю вам попередження за хибну інформацію.

Зачинено.

Твой фанат.

Новий гравець
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
2
Реакції
4
Бали
3
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі