Зачинено СБУ/Сергій Чернов/Нон РП дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
13
Реакції
12
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Сергій Чернов
2. Особистий нікнейм: Даша Хентер
3. Суть скарги: Робітник Сбу порушує РП
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 27.02.2023

Ярослав Юрченко

Новий гравець
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм гравця: Нікіта Краснощокій и - Олександр Торнадо
2. Особистий нікнейм: Ярослав Юрченко
4. Особисті докази (скриншот/відео): https://drive.google.com/file/d/10cwl08D81gXz6QCmSeePelvDyOEcSnC7

ʍᴀᴋᴄиʍ ɸᴩᴀнᴋо

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
1,068
Реакції
137
Бали
143
Адреса
Тернопіль
1. Нікнейм гравця: Нікіта Краснощокій и - Олександр Торнадо
2. Особистий нікнейм: Ярослав Юрченко
4. Особисті докази (скриншот/відео): https://drive.google.com/file/d/10cwl08D81gXz6QCmSeePelvDyOEcSnC7
Ви маєте ствоити нову тему, а не писати в існуючій

Сергій Чернов

Новий гравець
Реєстрування
16 Лют 2023
Дописи
2
Реакції
3
Бали
3
добрий день, з мого боку є порушення я не сперечаюся готовий понести покарання у вигляді нон рп 60-120, але давайте бути чесними з їхнього боку видно теж порушення вони бандою спеціально підходили до клітини щоб я не міг посадити дану людину це свого роду теж нон рп і то було навіть чути на відео Даша підходь до клітини
і + нон рп розмови

Останнє редагування:

Ігор Маккалістер

Західна Україна
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
94
Реакції
21
Бали
33
Не помітно порушень він мого співробітника,відіграв рп при арешті.
А те що громадяни навмисно бігали біля нього і були шанси того що система переведеться на іншого гравця.І ще додатково у цих гравців був розшук тому виникає думка що ці гравці навмисно прийшли до управління без наміру здатись а просто мішати СБУ,у реальному світі зочинці такого ніколи не зробили (PG).

Останнє редагування:

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
А те що громадяни навмисно бігали біля нього і були шанси того що система переведеться на іншого гравця.І ще додатково у цих гравців був розшук тому виникає думка що ці гравці навмисно прийшли до управління без наміру здатись а просто мішати СБУ,у реальному світі зочинці такого ніколи не зробили (PG).
Громадяни казали співробітник почекайте зараз приїде адвокат. А він не хотів слухати їх, а просто посадив людей без відігровки РП.
І якщо в них даже є розшук їх повинні були перевірити документи. І працівник не казав їм відійти. А просто всіх посадив.

Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
13
Реакції
12
Бали
3
ви говорите що він відіграв РП при арешті, добре, а відіграння РП коли мого друга садили в КПЗ? Зняти наручники, відкрити КПЗ, закрити? Де відіграння РП? А тепер пояснюю чому ми там були, та «заважали», ми викликали адвоката який мав розібратись з тим чому його затримали, і ми зупиняли робітника СБУ зачекати, поки приїде адвокат!

Сергій Чернов

Новий гравець
Реєстрування
16 Лют 2023
Дописи
2
Реакції
3
Бали
3
ви говорите що він відіграв РП при арешті, добре, а відіграння РП коли мого друга садили в КПЗ? Зняти наручники, відкрити КПЗ, закрити? Де відіграння РП? А тепер пояснюю чому ми там були, та «заважали», ми викликали адвоката який мав розібратись з тим чому його затримали, і ми зупиняли робітника СБУ зачекати, поки приїде адвокат!
Не було розмови навіть за якогось адвоката було тільки друзі його говорили *я його адвакат* я вам говорив покажіть документ засвідчує що ви адвокат і всі ви відразу починаєте мовчати давайте не перекручуйте ситуацію у відео навіть видно як один з ваших друзів представився адвокатом я попросив документ і що і він одразу почав мовчати, а якщо ви говорите, що зупиняли мене, що викличете адвоката, покажіть фіксацію, а фіксації нема, тому що не було за адвоката і розмови.

Антоній Садовий

Новий гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
15
Реакції
2
Бали
3
Не було розмови навіть за якогось адвоката було тільки друзі його говорили *я його адвакат* я вам говорив покажіть документ засвідчує що ви адвокат і всі ви відразу починаєте мовчати давайте не перекручуйте ситуацію у відео навіть видно як один з ваших друзів представився адвокатом я попросив документ і що і він одразу почав мовчати, а якщо ви говорите, що зупиняли мене, що викличете адвоката, покажіть фіксацію, а фіксації нема, тому що не було за адвоката і розмови.
я казав ''не садіть стійте!''

Антоній Садовий

Новий гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
15
Реакції
2
Бали
3
також Пан Артік казав ''Стійте''

Антоній Садовий

Новий гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
15
Реакції
2
Бали
3
спочатку ми не хотіли щоб пана Артік сідав в КПЗ але його посадили + ваш співробітник не подивився кого садить а це вже його проблема

Ігор Маккалістер

Західна Україна
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
94
Реакції
21
Бали
33
спочатку ми не хотіли щоб пана Артік сідав в КПЗ але його посадили + ваш співробітник не подивився кого садить а це вже його проблема
Давайте зробимо так напишіть свій дс ми підемо і вислухаємо усі притензії щоб тут не засмічувати розділ.

ʍᴀᴋᴄиʍ ɸᴩᴀнᴋо

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
1,068
Реакції
137
Бали
143
Адреса
Тернопіль
Вітаю. Термін розгляду скарги закінчився.
Виношу вердикт:
-З СБУ буде проведена бесіда.
- КПЗ не буде, бо ви самі перешкоджали роботі та нависне підбігали до КПЗ, щоб працівник не зміг посадити.

Закрито

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі