Розглянуто DM ZZ/ Владислав Шамрай

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kiryusha Hoffmann

Козак
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
5
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Владислав Шамрай
2. Особистий нікнейм: Кирил Хоффман
3. Суть скарги: 2 Громадян не зрозумілої на те причини стояли біля КПП.НПУ. Дніпра, Після чого хлопці захотіли порозважатись відійшли до СТО та один із них почав, вести по мені вогнь без вагомої на те причини вести по мені вогонь з вогнепальної зброї, прошу покарати гравців а саме:

Владислав шамрай: 7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин ]
4. Особисті докази (скриншот/відео):

Посилання на відео

5. Дата порушення: 01.03.2023

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
3. Суть скарги: 2 Громадян не зрозумілої на те причини стояли біля КПП.НПУ. Дніпра, Після чого хлопці захотіли порозважатись відійшли до СТО та один із них почав, вести по мені вогнь без вагомої на те причини вести по мені вогонь з вогнепальної зброї, прошу покарати гравців а саме:

Владислав шамрай: 7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин ]
Посилання на відео

Вітаю Шановний Гравець!
Взяв вашу скаргу на розгляд!

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98

Посилання на відео

Переглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Владислав Шемрай (58139) отримає покарання за правилом:
DM in ZZ [КПЗ 120 хв]

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі