Розглянуто Акіра Макалістер//DM+оск.+DB

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Акіра Макалістер
2. Особистий нікнейм: Ілля Кокоджамбо
3. Суть скарги: ДМ+оск.+ ДБ(все видно на фрапсі)
4. Особисті докази(відео/фото):
5. Дата походження: 02.03.2023

Останнє редагування модератором:

Лайт Кизимка

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Лют 2023
Дописи
72
Реакції
62
Бали
18
С вашей стороны была провакация по типу "поплач поплач" сами виноваты +мешали проехать и перевернули авто

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
А я повинен був тебе в відповідь люто оскать? По-перше, ти наїзджав збоку на машину, із-за чого перевернувся 2 рази(видно на відео)
По-друге, переслухай свої слова, і сам зрозумієш(но це не точно). Я тебе ні одним словом не обізвав, а ти просто неадекват, який чуть лі що береться за автомат, тому, що не може вирішить діло без мата, оск., і т.д.

Денис Олександрович

Слідкуючий за неоф. організаціями
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
451
Реакції
178
Бали
43
Вітаю шановний гравець!
Беру вашу скаргу на розгляд!

Даю вам 12 годин щоб вказати в якому ви клані!

Лайт Кизимка

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Лют 2023
Дописи
72
Реакції
62
Бали
18
А я повинен був тебе в відповідь люто оскать? По-перше, ти наїзджав збоку на машину, із-за чого перевернувся 2 рази(видно на відео)
По-друге, переслухай свої слова, і сам зрозумієш(но це не точно). Я тебе ні одним словом не обізвав, а ти просто неадекват, який чуть лі що береться за автомат, тому, що не може вирішить діло без мата, ос
Начнём с того, что с вашей стороны нрп действия, на 0.03 тайм-коде видно, как Максим подставляет специально с650 для того что бы перевернуть меня. на 0.45 провокация. 0.51 тоже провокация. на 1.00 видно, как ты говоришь после смерти, что уже от тебя 3 нарушения: 1. 7.13. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум. [ Подвійне покарання за правилом на порушення якого була провокація ] 2. 7.7. "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] (почему пг? а потому что он стоял и говорил: поплачь , поплачь, а в итоге, когда начали стрелять не начал уезжать? в реале так же бы сделал?) 3. 7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] 7.9 по тайм коду: 1.00 4. 7.16. Заборонено NonRP Drive/Fly - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері. по тайм коду: 0.01 по 0.05 на видео видно как ты едешь вправо-влево , а можно тогда сказать что это: водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері. так что думаю, ты тоже можешь впринципе на денька 3-5 отлететь)

Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
31
Реакції
8
Бали
11
Начнём с того, что с вашей стороны нрп действия, на 0.03 тайм-коде видно, как Максим подставляет специально с650 для того что бы перевернуть меня. на 0.45 провокация. 0.51 тоже провокация. на 1.00 видно, как ты говоришь после смерти, что уже от тебя 3 нарушения: 1. 7.13. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум. [ Подвійне покарання за правилом на порушення якого була провокація ] 2. 7.7. "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] (почему пг? а потому что он стоял и говорил: поплачь , поплачь, а в итоге, когда начали стрелять не начал уезжать? в реале так же бы сделал?) 3. 7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] 7.9 по тайм коду: 1.00 4. 7.16. Заборонено NonRP Drive/Fly - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері. по тайм коду: 0.01 по 0.05 на видео видно как ты едешь вправо-влево , а можно тогда сказать что это: водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері. так что думаю, ты тоже можешь впринципе на денька 3-5 отлететь)
Я подставляюсь что б тебя втаранить?не ты ли в тайм коде 0.03 подрезаешь и таранишся в меня,после чего говоришь,цитирую "что-ты творишь кокоджамбо бля".Глупо ведь когда противоречишь своим словам?(если что ты переворачиваешся не из-за меня,а через то что у тебя высокая подвеска и ты тулишся ко мне впритык,при этом когда я не имел цели тебя подрезать,если смотреть фрапс то это наглядно видно)или ты плохо фрапс смотрел?что даже расписал по тайм кодам все нарушения,хотя мог бы и свои упоменуть,в тоже время у тебя их не мало,в том числе оски,вот пару с них:"хуле ты ржешь свиня ***********************************"и тайм код 0.47 + где если прислушаться ты говоришь "**************************** конченый" далее тайм код 0.47 где ты говоришь "что ты пиздишь *********************ок ***********************************" после чего начинает стрелять,так вот у меня вопрос возникает,ты то расписал все красиво,молодец,но ничего что провокация с твоей стороны как раз имеется,и в начале фрапса как раз ты начинаешь таранить,потом оскать,и просто стрелять по клану у которого с вами нет войны,аргументируя тем что Илья говорил раз-пару "поплачь"?

В половине тех наказаний которые ты написал,тупо противоречишь себе при этом говоря что тебя кто-то начал первый провоцировать?советую фрапс пересмотреть уважней

Останнє редагування:

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
Начнем з того що(тайм-код 0:03) він був в притик до стінок моста, і на відео чітко видно як ти навмисне йому в нос машини в'їхав.(Тайм-код 0:45)Запропонував тобі альтернативний способ приборкати свої емоції(тайм-код 0:51 тоже саме) На рахунок провокації, я підіййшов і сказав вбити мене? Я вважаю що такі ситуації словами вирішуються. PG, якраз таки, було з твоєї сторони, тому, що ти один проти двох пішов биковать.Цитую твою відповідь- "7.16. Заборонено NonRP Drive/Fly - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері" Питання- міст це неможливі умови для машини умови? -"по тайм коду: 0.01 по 0.05 на видео видно как ты едешь вправо-влево , а можно тогда сказать что это: водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері" Я не дорозі в житті не можу на машині вправо вліво їхать?
Ти зараз розписав ще більше поводов для твого ув'язнення

Денис Олександрович

Слідкуючий за неоф. організаціями
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
451
Реакції
178
Бали
43
Гравець Акіра Макалістер буде покараний за наступними пунктами правил:

Порушення правил дорожнього руху (таран тощо) - (/jail 20 хвилин).

6.8.
Образа,кривда гравців. [ мут 60 хвилин ]

DM - (/jail 30 - 120 хвилин.)

120хв

Гравець Ілля Кокоджамбо буде покараний за наступними пунктами правил:

7.13. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум. [ Подвійне покарання за правилом на порушення якого була провокація ]

240хв

7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] Гравцям що знаходяться в організації х2 )

60хв

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі