Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
273
Реакції
177
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора:Арсеній Пешер
  2. Особистий нікнейм:Ігор Вівсянка
  3. Суть скарги: людина відкривала вогонь по нам раніше і його вбили після чого приїхав назад порушивши РК (прошу пробити по логам) (нема відео) і навіть на цьому він не зупинився почав Дб і почав тікати , я взяв зброю та теж хотів допомогти зламати транспорт проте попав по ньому і вбив випадково, я просто іза великої сенси не попав по авто а по людині. Нажаль відео як це сталось з мого обличчя немає. Проте маю відео іншої людини на БП яка вічило дала мені їх за що я вдячний, і на якому видно що сталось на справді клікабельно 00:12 видно, що він саме збив і це було не случайно та як людина розвернулась і почала тікати зразу після цього ( і цього б не сталося якби людина просто проїхала і не порушила правила серверу) (знаю ви дали відповідь на це питання але це вже інше подання скарги бо я перепитав всіх спів робитнік чи є докази і мені сказали, що людина почала відкивати вогонь і мій спів робітник вбив її ) Прощу переглянути та дати мені деморган і попердження якшо я доказав що людина задавила працівника НПУ
    Доказ видачі покарання (скріншот/відео):клікабельно
  4. Дата походження:19.08.25

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Вам необхідно було одразу вказати у минулому оскарженні що гравець порушив правило RK , щоб ми змогли ще тоді перевірити цю інформацію , оскільки ні у вас, ні у ваших знайомих з організації відсутні докази порушення правила RK , я не можу видати покарання гравцю, проте я бачу що згідно інформації з логів гравця вбив ваш колега за 4 хвилини до ситуації яка сталась, тому з огляду на це вам буде знято варн, повернення до організації може бути лише якщо лідер буде згоден вас прийняти, на майбутнє прохання вести відкат всіх дій які відбуваються на блокпостах.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі