Кіліан Краймз
Поважний гравець
- Реєстрування
- 26 Лип 2023
- Дописи
- 273
- Реакції
- 177
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора:Арсеній Пешер
- Особистий нікнейм:Ігор Вівсянка
- Суть скарги: людина відкривала вогонь по нам раніше і його вбили після чого приїхав назад порушивши РК (прошу пробити по логам) (нема відео) і навіть на цьому він не зупинився почав Дб і почав тікати , я взяв зброю та теж хотів допомогти зламати транспорт проте попав по ньому і вбив випадково, я просто іза великої сенси не попав по авто а по людині. Нажаль відео як це сталось з мого обличчя немає. Проте маю відео іншої людини на БП яка вічило дала мені їх за що я вдячний, і на якому видно що сталось на справді клікабельно 00:12 видно, що він саме збив і це було не случайно та як людина розвернулась і почала тікати зразу після цього ( і цього б не сталося якби людина просто проїхала і не порушила правила серверу) (знаю ви дали відповідь на це питання але це вже інше подання скарги бо я перепитав всіх спів робитнік чи є докази і мені сказали, що людина почала відкивати вогонь і мій спів робітник вбив її ) Прощу переглянути та дати мені деморган і попердження якшо я доказав що людина задавила працівника НПУ
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):клікабельно - Дата походження:19.08.25
Останнє редагування модератором: