- Реєстрування
- 9 Сер 2023
- Дописи
- 927
- Реакції
- 1,845
- Бали
- 153
1. Ваш нікнейм: Тонні Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
3. Суть скарги:
Почнем з того, що мене звинувачують в пунтках таких
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
Де від мене таке порушення? кайданки було відіграно.
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Я за це вже поніс покарання!
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Де тут пг? кайданки були одягнені в спину!
Правила держ. орг.
2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана
Я не бив його тайзером, я випадково вдарив свого напарника!!!!
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС
Просте нон рп, це вже масові порушення?
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
Нема в моїх діях такого порушення.
Я просто не розумію, як можна нормально комунікувати з репецьким, якщо він так ставиться до своїх підлеглих? це по вашому адекватно?
Відповідно, які масові правила я порушив?
Очікую відповіді від Керівника проєкту, ще раз повторюсь, відповідь ГА мене не цікавить.
Ми це терпіли 3 місяці, і тепер люди таке саме витерплюють, що собі репецький придумає знову, і звинуватить НПУ.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Вже була така скарга
5. Дата порушення: 29.01.2026
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
3. Суть скарги:
Почнем з того, що мене звинувачують в пунтках таких
Загальні правила UG:гравець Тонні Дніпровський спочатку використовує тайзер (без відігровок) проти М4, потім одіває кайданки по гравцю який веде вогонь з М4, і відігрує кайданки вже після використання. Обшук і вилучення предметів без жодних відігровок
Я випадково вдарив напарника тайзером, тайзеру на м4 не було, тим паче я тайзер відкатив. з обшуком я відіграв, що було вилучено, !
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
Де від мене таке порушення? кайданки було відіграно.
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Я за це вже поніс покарання!
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Де тут пг? кайданки були одягнені в спину!
Правила держ. орг.
2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана
Я не бив його тайзером, я випадково вдарив свого напарника!!!!
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС
Просте нон рп, це вже масові порушення?
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
Нема в моїх діях такого порушення.
Я просто не розумію, як можна нормально комунікувати з репецьким, якщо він так ставиться до своїх підлеглих? це по вашому адекватно?
Відповідно, які масові правила я порушив?
Очікую відповіді від Керівника проєкту, ще раз повторюсь, відповідь ГА мене не цікавить.
Ми це терпіли 3 місяці, і тепер люди таке саме витерплюють, що собі репецький придумає знову, і звинуватить НПУ.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Вже була така скарга
5. Дата порушення: 29.01.2026