Вовчик Лудоман
Поважний гравець
- Реєстрування
- 3 Сер 2025
- Дописи
- 87
- Реакції
- 101
- Бали
- 38
1. Ваш нікнейм:Вовчик Лудоман
2. Нікнейм порушника:Ваня Страх,Ваня Фостер
3. Назва клану порушника: Goody
4. Суть скарги:Даний гравець у неадекватному стані підійшов до мене на б.у ринку і почав обзивати мене і згадувати якісь не зрозумілі для мені речі,почав погрожувати шо знайде та зустріне мене у реальному житті і будуть розправи почав залякувати,що він мене бачив...потім хтось викликав адміністратора і його замутили через деякий час "Приїхав Ваня Фостер" і із його мікрофона далі продовжились образи та погрози голосом гравця Ваня Страх не знаю чи то було передача акаунта чи вони двоє сидять за одним комп'ютером прошу перевірити та видати покарання даним гравцям так як то вже не перший раз,що Ваня Страх неадекватно висловлюється йому видають мут і через деякий час приїзджає гравець Ваня Фостер і із його мікрофона далі продовжує говорити Ваня Страх!
Тайм-коди порушень:
0:02 погрози
0:12 образи
0:15 погрози розправою
1:00 образи
1:17 образи
1:24 залякування та образи
1:42 неповажне ставлення до гравців
2:03 залякування та образи
2:50 образи та неповажне ставлення до гравців
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Відеодоказ
6. Дата порушення:05.04.2026
2. Нікнейм порушника:Ваня Страх,Ваня Фостер
3. Назва клану порушника: Goody
4. Суть скарги:Даний гравець у неадекватному стані підійшов до мене на б.у ринку і почав обзивати мене і згадувати якісь не зрозумілі для мені речі,почав погрожувати шо знайде та зустріне мене у реальному житті і будуть розправи почав залякувати,що він мене бачив...потім хтось викликав адміністратора і його замутили через деякий час "Приїхав Ваня Фостер" і із його мікрофона далі продовжились образи та погрози голосом гравця Ваня Страх не знаю чи то було передача акаунта чи вони двоє сидять за одним комп'ютером прошу перевірити та видати покарання даним гравцям так як то вже не перший раз,що Ваня Страх неадекватно висловлюється йому видають мут і через деякий час приїзджає гравець Ваня Фостер і із його мікрофона далі продовжує говорити Ваня Страх!
Тайм-коди порушень:
0:02 погрози
0:12 образи
0:15 погрози розправою
1:00 образи
1:17 образи
1:24 залякування та образи
1:42 неповажне ставлення до гравців
2:03 залякування та образи
2:50 образи та неповажне ставлення до гравців
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Відеодоказ
6. Дата порушення:05.04.2026