Розглянуто №5289 Ваня Страх,Ваня Фостер/Погрози у реальному житті,неповажне ставлення до гравців,образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вовчик Лудоман

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
87
Реакції
101
Бали
38
1. Ваш нікнейм:Вовчик Лудоман
2. Нікнейм порушника:Ваня Страх,Ваня Фостер
3. Назва клану порушника: Goody
4. Суть скарги:Даний гравець у неадекватному стані підійшов до мене на б.у ринку і почав обзивати мене і згадувати якісь не зрозумілі для мені речі,почав погрожувати шо знайде та зустріне мене у реальному житті і будуть розправи почав залякувати,що він мене бачив...потім хтось викликав адміністратора і його замутили через деякий час "Приїхав Ваня Фостер" і із його мікрофона далі продовжились образи та погрози голосом гравця Ваня Страх не знаю чи то було передача акаунта чи вони двоє сидять за одним комп'ютером прошу перевірити та видати покарання даним гравцям так як то вже не перший раз,що Ваня Страх неадекватно висловлюється йому видають мут і через деякий час приїзджає гравець Ваня Фостер і із його мікрофона далі продовжує говорити Ваня Страх!
Тайм-коди порушень:
0:02 погрози
0:12 образи
0:15 погрози розправою
1:00 образи
1:17 образи
1:24 залякування та образи
1:42 неповажне ставлення до гравців
2:03 залякування та образи
2:50 образи та неповажне ставлення до гравців
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Відеодоказ
6. Дата порушення:05.04.2026

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,115
Реакції
1,028
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Гравець Ваня Страх [ 6854772 ] отримає покарання за:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 120 хвилин

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 180 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 60 хвилин
Гравець Рекс Бархатний [ 6871237 ] отримає покарання за:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 90 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 60 хвилин
Гравець Ваня Фостер [ 6870893 ] отримає покарання за:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 120 хвилин
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60 хвилин
Гравець Вовчик Лудоман [ 6889632 ] отримає покарання за:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 30 хвилин
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі