Відмовлено NonRP Шахрайство

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Киргаз

Отаман
Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
28
Реакції
28
Бали
18
1. Ваш нікнейм :Андрій Буст
2. Нікнейм гравця: Хантер Рейвенхарт 38605
3. Дата порушення: 13.04.2026
4. Суть скарги: Між мною та гравцем Хантер Рейвенхарт було укладено договір про тимчасовий обмін майном (моя вілла на його котедж). Умови про те, що обмін є тимчасовим, зафіксовані на відео.
На даний момент я звернувся до гравця з проханням повернути майно, оскільки термін користування (2 місяці) вийшов. Гравець відповів відмовою, перейшов на особисті образи та заблокував мене в Discord, прямо заявивши, що повертати віллу не збирається. Оскільки угода була саме тимчасовою, дії гравця є прямим порушенням правил серверу (NonRP скам). Прошу адміністрацію втрутитися та повернути майно.
5. Докази (скріншоти/відео): рп договор ютуб
Скріншот переписки тиць
1:18 — РП-договір (обговорення умов тимчасового обміну);
3:10 — Передача моєї вілли гравцеві Hanter Reyvenhart;
6:10 — Отримання мною котеджу в рамках угоди.
Мій діскорд при потребі: qwerty123457

Мисливець

Отаман
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
94
Реакції
32
Бали
23
Друже, схаменися) про які два місяця йде мова.
Ніяких рамок вказано не було.

Мисливець

Отаман
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
94
Реакції
32
Бали
23
Прошу адміністрацію втрутитися та надати розяснення гравцю, що йому не відмовили в поверненні , так як не має фііксованної дати, ніж просто вказанно певний період який гравець сам собі вигадав.

Киргаз

Отаман
Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
28
Реакції
28
Бали
18
Шановна адміністрація, гравець Хантер Рейвенхарт зараз намагається ввести вас в оману.
На відео (таймкод 1:18) чітко вказано, що обмін тимчасовий. Будь-яка тимчасова угода передбачає повернення майна за вимогою власника, якщо інше не прописано.
Гравець пише , що "не відмовляв", проте в Діскорді він заблокував мене після фрази "*********************************** сходи", що зразу робить неможливим будь-яке повернення майна в грі.
Його слова про те, що я "вигадав період" — це спроба затягнути час. Я прошу повернути майно зараз, а гравець замість цього маніпулює і ставить умови, які не стосуються гри.

Мисливець

Отаман
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
94
Реакції
32
Бали
23
Немає терміну, і віддати тобі щось бо тільки тобі так зручно, маленький, абсурд.

Владислав Дилер

06 | Подільський Край
Старший Адміністратор
Реєстрування
22 Сер 2023
Дописи
133
Реакції
91
Бали
73
Бажаю здоров'я
За вашою скаргою виношу певні рішення:

На даному відеодоказі де ви указали (таймкод 1:18) ви написали: ''Ми робим обмін вілами я тобі свою а ти мені свою в вишневому на певний період а потім назадвірн?'', у відповідь було: ''так'' від гравця Хантер Флібюстер, но там не вказано час повернення, а саме дата повернення і час закінчення.
Скарга відмовлена

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі