Киргаз
Отаман
- Реєстрування
- 1 Бер 2025
- Дописи
- 28
- Реакції
- 28
- Бали
- 18
1. Ваш нікнейм :Андрій Буст
2. Нікнейм гравця: Хантер Рейвенхарт 38605
3. Дата порушення: 13.04.2026
4. Суть скарги: Між мною та гравцем Хантер Рейвенхарт було укладено договір про тимчасовий обмін майном (моя вілла на його котедж). Умови про те, що обмін є тимчасовим, зафіксовані на відео.
На даний момент я звернувся до гравця з проханням повернути майно, оскільки термін користування (2 місяці) вийшов. Гравець відповів відмовою, перейшов на особисті образи та заблокував мене в Discord, прямо заявивши, що повертати віллу не збирається. Оскільки угода була саме тимчасовою, дії гравця є прямим порушенням правил серверу (NonRP скам). Прошу адміністрацію втрутитися та повернути майно.
5. Докази (скріншоти/відео): рп договор ютуб
Скріншот переписки тиць
1:18 — РП-договір (обговорення умов тимчасового обміну);
3:10 — Передача моєї вілли гравцеві Hanter Reyvenhart;
6:10 — Отримання мною котеджу в рамках угоди.
Мій діскорд при потребі: qwerty123457
2. Нікнейм гравця: Хантер Рейвенхарт 38605
3. Дата порушення: 13.04.2026
4. Суть скарги: Між мною та гравцем Хантер Рейвенхарт було укладено договір про тимчасовий обмін майном (моя вілла на його котедж). Умови про те, що обмін є тимчасовим, зафіксовані на відео.
На даний момент я звернувся до гравця з проханням повернути майно, оскільки термін користування (2 місяці) вийшов. Гравець відповів відмовою, перейшов на особисті образи та заблокував мене в Discord, прямо заявивши, що повертати віллу не збирається. Оскільки угода була саме тимчасовою, дії гравця є прямим порушенням правил серверу (NonRP скам). Прошу адміністрацію втрутитися та повернути майно.
5. Докази (скріншоти/відео): рп договор ютуб
Скріншот переписки тиць
1:18 — РП-договір (обговорення умов тимчасового обміну);
3:10 — Передача моєї вілли гравцеві Hanter Reyvenhart;
6:10 — Отримання мною котеджу в рамках угоди.
Мій діскорд при потребі: qwerty123457