Розглянуто Відповідь на скаргу Ольги Княгині

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
655
Реакції
182
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
1. Данило Аккерман
2. Ольга Княгиня ( відповідь на її скаргу )
3.

Вітаю всіх причетних до скарги!
Відповідь на скаргу Ольги Княгині я не встиг надати, бо тема була нажаль зачинена. Прошу адміністрацію не видаляти цю скаргу, так як вона відноситься до мене, та не порушує правило оффтопу в темах. посилання на скаргу * клікабельно *

Що ж, скарга стосується мене, тому я хочу надати свою відповідь.

Почнемо по порядку:)

1. "Фінансові дії Президента".

Тобто ви, пані Княгиня, намагаєтесь оскаржити мої дії тільки в тому що я в жарт вам в особисті написав "150кк піде в карман, а потім якось віддам"?. Ви жартуєте? Доцільніше вже буде подати скаргу коли ці кошти дійсно зникнуть;

2.
"Подібні витрати не узгоджені з адміністрацією та не мають реального ігрового обґрунтування (будівництво, яке не реалізується розробниками)".

А ви думали що РП ситуація по ремонту доріг буде відправлена розробникам, щоб вони поремонтували дорогу для 04? Це РП, а не навмисна зміна текстури. На рахунок не узгодженості, мною було проговорено момент проекту на суму 100 000 000, на що ЗГС держ дав мені позитивну відповідь. Навіть якщо адміністрація щось і побачить в моїх діях, то це буде перевірено через логи. 200кк-так, це забагато. 100кк- слідкуюча адміністрація не проти; ДО ТОГО Ж, я кошти навіть не знімав. Я просто подав проект на розгляд Парламенту, і взагалі не зрозуміло чи проголосують за нього

3. На рахунок законопроекту, подібні скарги щодо обгрунтованості законопроекту згідно з нашим законодавством розглядаються у верховному судді, а не шляхом оскарження адміністрацією. Тому рекомендую звернуться до верховного суду *
клікабельно *

Але якщо ви, Пані Ольга, заговорили так, вирішили злити свого колегу з яким працювали пліч-о-пліч з 2024 року, ще й взяли повідомлення з особистого чату Telegram, тоді і я використаю таку можливість:)

Доказ шантажу та погрозою форумом *
клікабельно *

Доказ того, що я намагався спокійно запропонувати компроміс, але чомусь ви почали мене ображати *
клікабельно *

Повідомлення про спробу збереження майна у разі блокування * клікабельно *

Навмисне цькування та створення відчуття страху * клікабельно *

Доречі це вже не перша скарга на О/С ВРУ, хочу просто нагадати однесеньке правило
6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

P.S. Дякую штучному інтелекту за скаргу для пані Ольги)

*
клікабельно *

Будемо очікувати відповіді від ГА!)
4. надано вище

Останнє редагування:

Данило Аккерман

Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
655
Реакції
182
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy

Данило Аккерман

Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
655
Реакції
182
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy

Михайло Архангел

Поважний гравець
Реєстрування
6 Гру 2022
Дописи
537
Реакції
174
Бали
103
Адреса
Покровськ
Веб-сайт
www.google.com

Адам Міцкевич

Тінь Сервера| Північна Україна
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
341
Реакції
387
Бали
123

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Поспілкувавшись із ЗГС Держ, мені надали відповідь що дозволу на зняття коштів вам ніхто не надавав, ЗГА категорично заборонила проводити дану операцію.

Стосовно проєкту номер 4, який сенс було його додавати? Якщо вам напряму заборонили знімати гроші з казни. Якщо ви зробили даний проєкт аби показати це у своїй звітності, то можу лиш сказати що проєкт буде анульовано. Бо він взагалі не несе у собі ніякої користі, у народі на подібне кажуть «пустословʼя».

Ви отримаєте догану та попередження за те що у своєму дописі напряму написали що вам було дозволено проводити подібну операцію із коштами із казни.
На рахунок не узгодженості, мною було проговорено момент проекту на суму 100 000 000, на що ЗГС держ дав мені позитивну відповідь.
Стосовно зливу від гравця Ольга Княгиня та погрозою форумом, цитую слова з доказів:

«- Я напишу скаргу за цю статтю»
«- Даю шанс виправити ситуацію і справу розглянути на судді»

Переговоривши із колективом старшої адміністрації, ми не можемо сказати що це дійсно являється погрозами форуму, оскільки від вас дійсно є порушення, за які на вас можливо написати скаргу.

Візьмемо ваше доповнення до уваги під час розгляду скарги від Ольги Княгині.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі