1. Данило Аккерман
2. Ольга Княгиня ( відповідь на її скаргу )
3.
P.S. Дякую штучному інтелекту за скаргу для пані Ольги)
* клікабельно *
Будемо очікувати відповіді від ГА!)4. надано вище
2. Ольга Княгиня ( відповідь на її скаргу )
3.
Вітаю всіх причетних до скарги!
Відповідь на скаргу Ольги Княгині я не встиг надати, бо тема була нажаль зачинена. Прошу адміністрацію не видаляти цю скаргу, так як вона відноситься до мене, та не порушує правило оффтопу в темах. посилання на скаргу * клікабельно *
Що ж, скарга стосується мене, тому я хочу надати свою відповідь.
Почнемо по порядку
1. "Фінансові дії Президента".
Тобто ви, пані Княгиня, намагаєтесь оскаржити мої дії тільки в тому що я в жарт вам в особисті написав "150кк піде в карман, а потім якось віддам"?. Ви жартуєте? Доцільніше вже буде подати скаргу коли ці кошти дійсно зникнуть;
2. "Подібні витрати не узгоджені з адміністрацією та не мають реального ігрового обґрунтування (будівництво, яке не реалізується розробниками)".
А ви думали що РП ситуація по ремонту доріг буде відправлена розробникам, щоб вони поремонтували дорогу для 04? Це РП, а не навмисна зміна текстури. На рахунок не узгодженості, мною було проговорено момент проекту на суму 100 000 000, на що ЗГС держ дав мені позитивну відповідь. Навіть якщо адміністрація щось і побачить в моїх діях, то це буде перевірено через логи. 200кк-так, це забагато. 100кк- слідкуюча адміністрація не проти; ДО ТОГО Ж, я кошти навіть не знімав. Я просто подав проект на розгляд Парламенту, і взагалі не зрозуміло чи проголосують за нього
3. На рахунок законопроекту, подібні скарги щодо обгрунтованості законопроекту згідно з нашим законодавством розглядаються у верховному судді, а не шляхом оскарження адміністрацією. Тому рекомендую звернуться до верховного суду * клікабельно *
Але якщо ви, Пані Ольга, заговорили так, вирішили злити свого колегу з яким працювали пліч-о-пліч з 2024 року, ще й взяли повідомлення з особистого чату Telegram, тоді і я використаю таку можливість
Доказ шантажу та погрозою форумом * клікабельно *
Доказ того, що я намагався спокійно запропонувати компроміс, але чомусь ви почали мене ображати * клікабельно *
Повідомлення про спробу збереження майна у разі блокування * клікабельно *
Навмисне цькування та створення відчуття страху * клікабельно *
Доречі це вже не перша скарга на О/С ВРУ, хочу просто нагадати однесеньке правило
6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 деньВідповідь на скаргу Ольги Княгині я не встиг надати, бо тема була нажаль зачинена. Прошу адміністрацію не видаляти цю скаргу, так як вона відноситься до мене, та не порушує правило оффтопу в темах. посилання на скаргу * клікабельно *
Що ж, скарга стосується мене, тому я хочу надати свою відповідь.
Почнемо по порядку
1. "Фінансові дії Президента".
Тобто ви, пані Княгиня, намагаєтесь оскаржити мої дії тільки в тому що я в жарт вам в особисті написав "150кк піде в карман, а потім якось віддам"?. Ви жартуєте? Доцільніше вже буде подати скаргу коли ці кошти дійсно зникнуть;
2. "Подібні витрати не узгоджені з адміністрацією та не мають реального ігрового обґрунтування (будівництво, яке не реалізується розробниками)".
А ви думали що РП ситуація по ремонту доріг буде відправлена розробникам, щоб вони поремонтували дорогу для 04? Це РП, а не навмисна зміна текстури. На рахунок не узгодженості, мною було проговорено момент проекту на суму 100 000 000, на що ЗГС держ дав мені позитивну відповідь. Навіть якщо адміністрація щось і побачить в моїх діях, то це буде перевірено через логи. 200кк-так, це забагато. 100кк- слідкуюча адміністрація не проти; ДО ТОГО Ж, я кошти навіть не знімав. Я просто подав проект на розгляд Парламенту, і взагалі не зрозуміло чи проголосують за нього
3. На рахунок законопроекту, подібні скарги щодо обгрунтованості законопроекту згідно з нашим законодавством розглядаються у верховному судді, а не шляхом оскарження адміністрацією. Тому рекомендую звернуться до верховного суду * клікабельно *
Але якщо ви, Пані Ольга, заговорили так, вирішили злити свого колегу з яким працювали пліч-о-пліч з 2024 року, ще й взяли повідомлення з особистого чату Telegram, тоді і я використаю таку можливість
Доказ шантажу та погрозою форумом * клікабельно *
Доказ того, що я намагався спокійно запропонувати компроміс, але чомусь ви почали мене ображати * клікабельно *
Повідомлення про спробу збереження майна у разі блокування * клікабельно *
Навмисне цькування та створення відчуття страху * клікабельно *
Доречі це вже не перша скарга на О/С ВРУ, хочу просто нагадати однесеньке правило
P.S. Дякую штучному інтелекту за скаргу для пані Ольги)
* клікабельно *
Будемо очікувати відповіді від ГА!)
Останнє редагування: