Відмовлено Крістіан Родаріо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Сер 2024
Дописи
18
Реакції
21
Бали
8
1.Ваш нікнейм:Нейро Вікінг,
2.Нікнейм адміністратора:Крістіан Родаріо,
3.Суть скарги: хочу вибачитись за свої дії, а саме за те що я у віп чат відправив посилання на ютуб канал де в мене йшов стрім нашого проета та як я на ньому граю
хочу знову розпочати грати на сервері якщо це можливо буду дуже вдячний команді Юкрейн ГТА,

і хочу додати що я не хочу зтворювати новий аккаут бо це не правильно і робити так не можна бо за це також є покарання
Пробувши довгий період в бані у мене було достатньо часу і я повністю осознав що наробив дурниць,
Прошу вас дати мені остнінній шанс,
Дуже надіюсь на вашу милісь, та дуже сподіваюсь що ви мене амністуєте та дасте змогу далі грати в гру.

Обіцяю що більше не буду писати в чат таке!

З Щирою повагою Нейро
Гарного дня

4.Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):,
5.Дата порушення: 04.12.2025

Вкладення

• 1.PNG
    1.PNG
    53.3 Кб · Перегляди: 55
Останнє редагування:
Реєстрування
7 Гру 2024
Дописи
13
Реакції
12
Бали
8
3.Суть скарги: хочу вибачитись за свої дії, а саме за те що я у віп чат відправив посилання на ютуб канал де в мене йшов стрім нашого проета та як я на ньому граю
хочу знову розпочати грати на сервері якщо це можливо буду дуже вдячний команді Юкрейн ГТА,

і хочу додати що я не хочу зтворювати новий аккаут бо це не правильно і робити так не можна бо за це також є покарання
Пробувши довгий період в бані у мене було достатньо часу і я повністю осознав що наробив дурниць,
Дуже надіюсь на вашу милісь, та дуже сподіваюсь що ви мене амністуєте та дасте змогу далі грати в гру.

З Щирою повагою Нейро
Гарного дня

Дайте шанс

artem_odins

Козак
Реєстрування
18 Січ 2026
Дописи
7
Реакції
13
Бали
8

З Щирою повагою Нейро
Гарного дня

дайте шанс

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Проаналізувавши вашу історію покарань, на разі не готовий дати оскарження. Однак, ви можете спробувати звернутись повторно за оскарженням не раніше 30.05.2026 з посиланням на дану скаргу.

Наразі відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі