Нейро Вікінг
Козак
- Реєстрування
- 29 Сер 2024
- Дописи
- 18
- Реакції
- 21
- Бали
- 8
1.Ваш нікнейм:Нейро Вікінг,
2.Нікнейм адміністратора:Крістіан Родаріо,
3.Суть скарги: хочу вибачитись за свої дії, а саме за те що я у віп чат відправив посилання на ютуб канал де в мене йшов стрім нашого проета та як я на ньому граю
хочу знову розпочати грати на сервері якщо це можливо буду дуже вдячний команді Юкрейн ГТА,
і хочу додати що я не хочу зтворювати новий аккаут бо це не правильно і робити так не можна бо за це також є покарання
Пробувши довгий період в бані у мене було достатньо часу і я повністю осознав що наробив дурниць,
Прошу вас дати мені остнінній шанс,
Дуже надіюсь на вашу милісь, та дуже сподіваюсь що ви мене амністуєте та дасте змогу далі грати в гру.
Обіцяю що більше не буду писати в чат таке!
З Щирою повагою Нейро
Гарного дня
4.Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):,
5.Дата порушення: 04.12.2025
2.Нікнейм адміністратора:Крістіан Родаріо,
3.Суть скарги: хочу вибачитись за свої дії, а саме за те що я у віп чат відправив посилання на ютуб канал де в мене йшов стрім нашого проета та як я на ньому граю
хочу знову розпочати грати на сервері якщо це можливо буду дуже вдячний команді Юкрейн ГТА,
і хочу додати що я не хочу зтворювати новий аккаут бо це не правильно і робити так не можна бо за це також є покарання
Пробувши довгий період в бані у мене було достатньо часу і я повністю осознав що наробив дурниць,
Прошу вас дати мені остнінній шанс,
Дуже надіюсь на вашу милісь, та дуже сподіваюсь що ви мене амністуєте та дасте змогу далі грати в гру.
Обіцяю що більше не буду писати в чат таке!
З Щирою повагою Нейро
Гарного дня
4.Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):,
5.Дата порушення: 04.12.2025
Вкладення
Останнє редагування: