[1] Ваш ігровий NickName: Максим Шадоу
[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так,Майор ДКВС,Підполковник СБУ
[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим (призвище не розголошою )
[5] Ваш тег в Telegram: @TEQUL4
[6] Ваш логін в Discord: t1n_shadow
[7] Ваш справжній вік: 14 (Прошу виключення так як дуже компітетний )
[8] Які в вас є ідеї для фракції (Максимально розкрито):
1.Недоліки в законодавстві та як я бачу ДБР під своїм керуванням
Нинішня законодавча база Східної України має серйозні недоліки. Закони, мають серьйозні недоліки. Вони не відповідають реальності, ускладнюють роботу слідчих. Відсутні важливі в роботі ДБР і взагалі всього СБУ статті ККУ.
Я бачу своїм обов’язком як Директора ДБР не лише забезпечити ефективну роботу бюро, а й ініціювати глибоке оновлення законодавства. Ми маємо створити нову правову основу — чесну, логічну й дієву. Це буде не просто робота нашого відомства, а реформа законодавчої бази. Також хочу зауважити що наразі в фракціях присутня корупція. Я особисто займусь цим питанням, залучу своїх заступників для активної праці над виключенням корупції з всіх фракцій.
Мета ДБР — не карати показово, а зробити злочин невигідним і неможливим. Ми будемо діяти не кількістю, а якістю, не страхом, а законом.
2. Ієрархічна структура
1. Директор ДБР
Загальне керівництво, стратегічний контроль, прийняття ключових рішень.
Координація з іншими силовими органами, урядом та міжнародними партнерами.
Формування політики реформування законодавства та внутрішніх процедур.
Забезпечення незалежності, стабільності й авторитету бюро.
2. Перший заступник ДБР
Оперативне управління всіма напрямами роботи.
Контроль за слідчими групами, внутрішня координація між відділами.
Проведення службових перевірок, підготовка кадрів, підтримання дисципліни.
Виконання обов’язків Директора у його відсутність.
3. Заступник ДБР з питань аналітики та кібербезпеки
Відповідає за формування аналітичної політики бюро та розвиток інформаційних систем.
Організовує виявлення та розслідування кіберзлочинів.
Забезпечує кіберзахист баз даних, внутрішніх комунікацій та електронних систем ДБР.
Контролює підготовку аналітичних звітів, статистики, прогнозів злочинності.
Впроваджує новітні технології для цифрового контролю, аналізу й моніторингу ризиків.
Керує Експертами/Головними Експертами
4. Заступник ДБР з питань спеціальних розслідувань
Керує розслідуваннями у справах особливої важливості: державна зрада, корупція у вищих ешелонах влади, злочини у військовій сфері.
Контролює міжвідомчу співпрацю з СБУ, прокуратурою, МВС та міжнародними партнерами.
Забезпечує захист свідків і конфіденційність операцій.
Проводить аналітичну оцінку складних справ і формує пропозиції щодо вдосконалення процесуальних процедур.
Відповідає за швидке реагування у справах, що загрожують державній безпеці.
Керує Слідчими/Головними Слідчими
5. Головний слідчий ДБР
Керує всіма слідчими.
Затверджує план дій під час розслідувань, контролює збір доказів.
Забезпечує законність усіх процесуальних дій.
Відповідає за співпрацю з прокуратурою та судами.
6. Головний експерт ДБР
Очолює експертів.
Проводить технічні, фінансові та криміналістичні експертизи.
Готує аналітичні звіти та висновки для керівництва.
Забезпечує достовірність і обґрунтованість доказової бази.
7. Слідчі ДБР
Ведуть розслідування справ, проводять допити, виїзди на місця подій.
Складають процесуальні документи, координують роботу з експертами.
Діють виключно в рамках закону та етичних стандартів.
8. Експерти ДБР
Здійснюють технічний, цифровий, фінансовий і балістичний аналіз.
Надають допомогу у побудові доказової бази.
Розробляють внутрішні методики оцінки даних і звітності.
Основні напрями діяльності
Боротьба з корупцією. Виявлення та ліквідація схем зловживання владою, хабарництва та нецільового використання ресурсів.
Внутрішня безпека. Контроль за дотриманням службової дисципліни серед держслужбовців та правоохоронців.
Оновлення законодавства. Розробка пропозицій для реформування кримінального, адміністративного та антикорупційного права.
Аналітична робота. Вивчення тенденцій злочинності, створення власної бази даних, прогнозування ризиків.
Кадровий розвиток. Формування покоління слідчих і експертів, здатних діяти незалежно від політичного тиску.
Моє завдання як Директора - не просто очолити Бюро, а змінити саму систему, зробити її чесною, відкритою та ефективною. Ми створимо команду, яка працює не через страх, а через принципи. Ми не шукаємо гучних справ, ми будуємо майбутнє, де закон - це сила, а не зброя.
9.Чому саме ви повинні обіймати посаду Полковника?: Я вважаю себе гідним цієї посади, адже вже маю досвід керівництва, успішно відстояв строк і проявив себе як відповідальний та організований Підполковник. Я готовий навчати новачків, допомагати колегам у складних ситуаціях та підтримувати високий рівень РП у фракції. Моєю сильною стороною є вміння знаходити спільну мову з людьми, мотивувати та створювати командний дух.
[10] Місто в якому живете: Глухів
[11] Ваше звання у фракції: 3 (Сержант,до вихідних буду 5)