Зачинено СБУ | Заявки на посаду Полковника СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Соколовський |

Сила закону полягає не в словах, а в їх виконанні.
Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
194
Реакції
135
Бали
88

Security_Service_of_Ukraine_Emblem.svg.png

Заявки на посаду Полковника СБУ

Вимоги від кандидата:

Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

Мати вік 16+ (є виключення до 15)

Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я_Прізвище.

Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.

Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.

Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати з людьми.

Обов'язково мати П*ятий ранг СБУ

Вміти вільно та розкрито виразити своє речення

Форма подачі заявки:

[1] Ваш ігровий NickName:

[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:

[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я:

[5] Ваш тег в Telegram:

[6] Ваш логін в Discord:

[7] Ваш справжній вік:

[8] Які в вас є ідеї для фракції (Максимально розкрито):

[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника ?:

[10] Місто в якому живете:

[11] Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:

Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

Копіювання заявки - відмова.
Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.

NickName повинен бути українською мовою.

Останнє редагування:
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
183
Реакції
124
Бали
88
[1] Ваш ігровий NickName:Артур Рубінштейн

[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Звісно

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так
Лідер ДСНС
Полковник НПУ,ЗСУ
[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я:Андрій

[5] Ваш тег в Telegram:mad:Usdbbn

[6] Ваш логін в Discord:artur_1357

[7] Ваш справжній вік:17

Я маю декілька ідей для покращення фракції як з боку організації, так і з боку активності гравців. В першу чергу це підвищення дисципліни та чіткої структури. Планую впровадити систему регулярних перевірок складу, щоб кожен учасник розумів свої обов’язки та відповідальність
Також хочу зробити акцент на тренуваннях: проводити РП-ситуації, навчання для новачків, розбір помилок після операцій. Це допоможе підняти рівень гри всієї фракції та зробити її більш професійною
Ще одна ідея активізація фракції через події: спецоперації, патрулювання, спільні виїзди, взаємодія з іншими фракціями Це підвищить інтерес гравців та онлайн
Крім того, планую впровадити систему мотивації: підвищення, заохочення за активність, премії це дасть людям стимул розвиватись і залишатись у фракції
Також важливим є покращення комунікації створення чіткої ієрархії, щоб накази швидко передавались і виконувались без хаосу

Я вважаю, що підходжу на цю посаду, тому що я відповідальний, дисциплінований та вмію приймати рішення в складних ситуаціях. Я вже маю досвід у фракції та розумію, як вона працює зсередини

Я не боюсь брати на себе відповідальність і готовий витрачати час на розвиток фракції, а не просто займати посаду. Для мене важливо не звання, а результат щоб фракція була активною, організованою та поважною серед інших

Я вмію працювати з людьми: можу як підтримати, так і вимагати дисципліну, коли це потрібно. Вважаю, що баланс між строгістю і адекватністю це ключ до хорошого керівництва

Також я мотивований розвивати фракцію, вводити нові ідеї та підтримувати порядок. Якщо мені дадуть шанс, я доведу, що можу ефективно виконувати обов’язки Полковника

[10] Місто в якому живете:Краків
[11] Ваше звання у фракції:Майор (9)

Реєстрування
17 Лют 2026
Дописи
5
Реакції
9
Бали
6
[1] Ваш ігровий NickName:Ярослав Максименко
[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Ні
[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я:Ярослав Максименко
[5] Ваш тег в Telegram: @Yarik_Maksy
[6] Ваш логін в Discord:yar1k18
[7] Ваш справжній вік:20

1. Впровадження системи Спец. лекцій:
Планую відійти від сухого читання статуту та впровадити лекції з практичним ухилом. Основні теми: тактика прихованого збору доказів, психологічні прийоми під час допиту підозрюваних та правила професійного радіообміну під час критичних ситуацій (погоні, штурми). Кожна лекція включатиме короткий інтерактив для перевірки знань бійців.

2. Проведення Спец. тренувань:
  • «Тиша»: Навчання бійців прихованому проникненню та роботі в тилу ворога без виявлення.​
  • «Анти-Терор: Висотники»: Відпрацювання штурму багатоповерхівок та координація дій наземних груп із повітряною підтримкою.​
  • «Стійкість до допиту»: Практичні заняття з рольовим відіграшем, де склад вчитиметься правильно поводитися в полоні та не розголошувати державну таємницю.​
3. Організація Спец. операцій з дозволу Адміністрації:
  • «Чисте небо»: Операції з перекриття каналів контрабанди зброї та наркотичних речовин на стратегічних маршрутах.​
  • «Кріт»: Контррозвідувальні заходи для виявлення інформаторів криміналу всередині державних структур.​
  • «Евакуація Об’єкта Зеро»: Відпрацювання супроводу важливих осіб у броньованих колонах із відбиттям спланованих нападів.​
  • «Облава: Чорний ринок»: Масштабні рейди на місця збору кримінальних угруповань із повною фіксацією доказів.​
4. Покращення дисципліни особового складу: Впровадження суворого контролю за дотриманням субординації та статуту не лише під час служби, а й у спец. зв'язку. Я планую проводити як планові, так і раптові перевірки знань особового складу, щоб кожен боєць чітко знав свої права та обов’язки.

5. Допомога особовому складу: Моя мета — стати активним наставником для молодшого складу. Я буду проводити регулярні консультації, допомагати з підготовкою до атестацій, роз’яснювати складні моменти RP-відігровок та допомагати у вирішенні конфліктних ситуацій всередині колективу, щоб кожен мав можливість для професійного росту у фракції.

[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?:
Я прагну своїми ідеями по розвитку фракції зацікавити більшу кількість людей вступити до лав СБУ
також буду намагатися покращувати роботу особового складу.їхню дисципліну та допомагати їм у підвищенні
[10] Місто в якому живете:Київ
[11] Ваше звання у фракції:Лейтенант(6)

Останнє редагування:

Георгій Міллер

Полковник СБУ|03
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
112
Реакції
64
Бали
33
[1] Ваш ігровий NickName:

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так

[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я:Георгій(Фамілію на обзвоні скажу)

[5] Ваш тег в Telegram:AsilbekForz

[6] Ваш логін в Discord:forz1k1305

[7] Ваш справжній вік:14 (15 років через 6 днів) прошу виключення.

1.Виїзжати з особливим складом на масштабні патрулі,або орієнтування.І за чого покращить більше за всього співпрацію між особливим складом.

2.Проводити виїзди перевірки держ. організацій в прикладі: (ЗСУ, ДКВС, ДСНС, МОЗ тощо) для перевірки теоретичних знань о/с та с/с.Що покращіть, контроль підготовки та покращення рівня знань.

3.Робити виїздити з о/c на перевірку пк камер в держ.організаціях для підвищення безпеки та контролю за роботою обладнання.

4.Зажди робити коди-5 перед постачання,за 20-30 хвилин до його,яке в нас в Вівторок 18:00 та Субботу 18:00.

5.Тримати високий рівень мобільності та бути готовим виїхати майже відразу з o/c,у разі нападу на ВЧ/ПП , щоб швидко реагувати і мінімізувати ризики.

6.Також маю бажання стати куратором НАСБ та активно займатися розвитком підрозділу. Планую покращити підготовку співробітників через тренування, лекцій,і так далі,для підвищення їхніх знань,і для самого покращення підрозділу НАСБ. Окрему увагу хочу приділяти новим співробітникам допомагати їм адаптуватися в СБУ, пояснювати правила та особливості роботи, щоб вони швидше освоювалися у фракції та ставали активною частиною колективу.

7.Хочу покращити дисципліну у фракції та зробити склад більш відповідальним. За порушення статуту МВС або правил будуть видаватися попередження, догани, а у серйозних випадках буде звільнення.

8.Хочу покращити комунікацію між співробітниками СБУ та іншими державними організаціями. Планую налагодити більш злагоджену взаємодію, щоб робота між структурами проходила швидше, ефективніше та без непорозумінь.

9.Дуже сильно бажаю покращити взаємодію між співробітниками та з їх с/с НПУ. Планую проводити спільні патрулі, проводити спільні тренування та лекції, щоб підвищити злагодженість роботи та ефективність між структурами.

10.Також хочу зробити роботу фракції більш організованою та стабільною, щоб кожен співробітник чітко виконував свої обов’язки і розумів що треба робити в СБУ.

[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника ?:Я вважаю, що підходжу на посаду Полковника, тому що я адекватний, дисциплінований та відповідальний. Завжди готовий допомагати Генералу у виконанні обов’язків і підтримці порядку у фракції. Також я активно буду робити багато роботи за тиждень.Буду приділяючи багато уваги розвитку СБУ. Готовий вкладати максимум зусиль у покращення роботи фракції та її стабільність.

[10] Місто в якому живете:Харків

[11]
Ваше звання у фракції:Підполковник(10)

Ігор Соколовський |

Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
194
Реакції
135
Бали
88
Результати розгляду заявок на посаду Полковника : СБУ

Схвалені Кандидати:

Артур Рубінштейн

Ярослав Максименко

Георгій Міллер

Відмовлені Кандидати:

Інформація:

Співбесіда на посаду Полковника організації СБУ відбудеться 12.05.2026 о 16:00 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/З-L СБУ].

Бажаємо успіхів!

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Лют 2026
Дописи
5
Реакції
9
Бали
6
[1] Ваш ігровий NickName:Ярослав Максименко
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Ні
[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я:Ярослав Максименко
[5] Ваш тег в Telegram: @Yarik_Maksy
[6] Ваш логін в Discord:yar1k18
[7] Ваш справжній вік:20
1.Лекції

Замість заїжджених лекцій які всі й так знають,запропоную теми, які реально вчать бійців працювати:
«Правила проведення допиту та права затриманого»

Про що: Як правильно завести затриманого в допитову, як вести психологічний тиск у межах закону, коли обов'язково викликати адвоката і як правильно задокументувати зізнання (RP-відігровку боді-камери та протоколу).

«Робота під прикриттям та режим секретності»

Про що: Для бійців, які виїжджають без форми (в цивільному). Лекція про те, як не розкрити себе, як користуватися прихованим мікрофоном, і що робити, якщо агент СБУ потрапив у засідку або його розкрили бандити.

«Процесуальний кодекс: від затримання до КПЗ»

Про що: Чіткий алгоритм дій, щоб на СБУ не залишали скарг на форумі. Скільки є часу на зачитування Міранди, як проводити первинний та повний обшук, куди вилучати заборонені речовини.

2.Тренування

Звичайні присідання та біг навколо офісу нікому не цікаві. СБУ потребує тактичної та аналітичної підготовки.

Тренування «Штурм будівлі в закритому просторі» (CQB)

Як проводиться: Виїзд на занедбаний об'єкт (наприклад, занедбана психлікарня або заводи). Склад ділиться на дві команди: «Альфа» та «Терористи» (або виступають проти НПУ/ЗСУ). Відпрацьовується робота в «двійках» і «трійках», правильне заглядання за кути, використання світлошумових гранат та штурм кімнати з «заручником».

Тренування «Екстрене реагування на перекриття / Засідка»

Як проводиться: Колона СБУ рухається трасою, і раптово старший склад імітує напад (перекриває дорогу авто або відкриває вогонь). Завдання складу: миттєво зорієнтуватися, виставити машини «щитом», зайняти оборону, евакуювати VIP-особу та відбити атаку.

Тренування «Слідчі дії та збір доказів» (Для детективів/Курсантів)

Як проводиться: На заздалегідь підготовленому місці (наприклад, де стоїть розбита машина) старший склад «розкидає» докази (гільзи, пакети). Завдання бійців — через команди /me, /do, /try правильно сфотографувати місце події, зняти відбитки пальців, упакувати докази в зіп-пакети для експертизи.

3.Спеціальні операції

Спецоперація «Чисте місто» (Рейд на Центральний ринок/Б/У ринок)

Суть: СБУ спільно з НПУ оточує територію ринку. Агенти в цивільному заздалегідь виявляють продавців нелегальної зброї,набоїв чи наркотиків. За сигналом заїжджає КОРД/Альфа, блокує виходи та затримує всіх правопорушників.

Спецоперація «Конвой» (Спільно з ДКВС та ЗСУ)

Суть: Організація посиленої охорони під час перевезення особливо небезпечного злочинця (наприклад, лідера ОЗУ) з КПЗ НПУ до ДКВС (в'язниці), або під час доставки секретного вантажу/зброї від ЗСУ. СБУ забезпечує розвідку маршруту та супровід на гвинтокрилах/броньовиках.

Спецоперація «Зачистка наркотрафіку»

Суть: Перекриття головних мостів або в'їздів у місто блокпостами. Перевірка підозрілих автомобілів та багажників за допомогою службових собак на наявність контрабанди та наркотичних речовин.

Я бажаю покращити роботу та дисципліну особового складу для того щоб вони чітко та оперативно виконували накази та поставлені їм задачі
Також прагну надавати всю максимальну допомогу як і для старшого так і для особового складу
І на завершення прагну максимально розвинути той підрозділ який мені нададуть коли я займу посаду Полковника
[10] Місто в якому живете:Київ
[11] Ваше звання у фракції:Старший Лейтенант(7)

Останнє редагування:

Влaд Коноба

Полковник СБУ
Реєстрування
9 Тра 2024
Дописи
46
Реакції
51
Бали
63
Форма подачі заявки:

[1] Ваш ігровий NickName: Влад Коноба

[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так Точно

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: звісно

Східна Україна

Підполковник ЗСУ [25.05.25-25.06.25]
Підполковник ЗСУ [19.07.25-16.09.25]

Підполковник СБУ [15.10.24-07.11.25]
Підполковник ДСНС [18.02.26-05.03.26]
Полковник ДСНС [05.03.26-27.03.26]

Генерал ДСНС [27.03.26-28.04.26]
Полковник ЗСУ [28.04.26-21.05.26]
Лейтенант СБУ [ 21.05.26 - ХХ.ХХ.ХХ]

[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я: на Обзвоні

[5] Ваш тег в Telegram
: @Smokkeesse

[6] Ваш логін в Discord:
Smoyk tt

[7] Ваш справжній вік:
14 ( 22.06 15)

1. Таємний агент серед держок

Лідер СБУ вибирає 1-2 агентів, про яких ніхто не знає.
Вони вступають у:
НПУ
ЗСУ
ОЗГ
Медиків
І зливають інформацію СБУ.
Навіть керівництво фракції не знає хто агент.

2. Система “чорних міток”

СБУ веде секретний список:

корупціонерів,
зрадників,
бандитів,
небезпечних людей.

Після 3 порушень людина потрапляє під повний контроль:

прослушка,
слежка,
перевірки,
рейди.

3. Викрадення чиновника

СБУ сама робить постановочне викрадення мера/генерала для перевірки держструктур:

чи зреагує НПУ,
чи перекриють дороги,
чи буде злив інфи.
Активний цілеспрямований адекватний, маю лідерські якості
[10] Місто в якому живете:
Київ
[11] Ваше звання у фракції:
6 лейтенантік

Ігор Соколовський |

Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
194
Реакції
135
Бали
88
Результати розгляду заявок на посаду Полковника : СБУ

Схвалені Кандидати:

Влад Коноба

Відмовлені Кандидати:

Ярослав Максименко

Інформація:

Співбесіда на посаду Полковника організації СБУ відбудеться 03.06.2026 о 16:00 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/З-L СБУ].

Бажаємо успіхів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі