Хатаро Обезбашений
Козак
- Реєстрування
- 23 Тра 2026
- Дописи
- 3
- Реакції
- 16
- Бали
- 5
- Ваш нікнейм: Хатаро Обезбашений
- Нікнейм адміністратора: Андрій Гром
- Суть скарги:Хочу подати оскарження на видане мені покарання. Ситуація була така: ми з другом під’їхали до перехрестя, де стояли інші гравці. Між нами виникла перестрілка, у результаті я був убитий гравцем Гарі Гудінні. Після цього з його сторони почалися образи в сторону моїх рідних та мами.Коли я вийшов з лікарні, я також почав відповідати образами. Я розумію, що порушив правила серверу та не заперечую свою провину. Але хочу зазначити, що моя реакція була викликана провокаціями та образами з боку іншого гравця. Також хочу звернути увагу, що в даній ситуації винні були обидві сторони, але покарання отримав лише я. Наскільки мені відомо, гравець Гарі Гудінні не отримав жодного покарання за провокації та образи, хоча конфлікт почався саме з його сторони. Окрім цього, якщо скарга була подана не з самого початку ситуації, то вважаю, що адміністрації була показана не повна ситуація. На повному відео було б видно провокації, образи та аналогічні порушення зі сторони даного гравця ще до моменту, як я почав відповідати. Щиро шкодую про свою поведінку та обіцяю, що надалі подібних ситуацій не повториться. Прошу адміністрацію врахувати всі обставини конфлікту та, по можливості, зменшити термін покарання. Дякую за розуміння.
- Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ibb.co/NdJvQzjG
- Дата порушення: 11.06.2026
1779490190742 hosted at ImgBB