Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Тра 2026
Дописи
3
Реакції
16
Бали
5
  1. Ваш нікнейм: Хатаро Обезбашений
  2. Нікнейм адміністратора: Андрій Гром
  3. Суть скарги:Хочу подати оскарження на видане мені покарання. Ситуація була така: ми з другом під’їхали до перехрестя, де стояли інші гравці. Між нами виникла перестрілка, у результаті я був убитий гравцем Гарі Гудінні. Після цього з його сторони почалися образи в сторону моїх рідних та мами.Коли я вийшов з лікарні, я також почав відповідати образами. Я розумію, що порушив правила серверу та не заперечую свою провину. Але хочу зазначити, що моя реакція була викликана провокаціями та образами з боку іншого гравця. Також хочу звернути увагу, що в даній ситуації винні були обидві сторони, але покарання отримав лише я. Наскільки мені відомо, гравець Гарі Гудінні не отримав жодного покарання за провокації та образи, хоча конфлікт почався саме з його сторони. Окрім цього, якщо скарга була подана не з самого початку ситуації, то вважаю, що адміністрації була показана не повна ситуація. На повному відео було б видно провокації, образи та аналогічні порушення зі сторони даного гравця ще до моменту, як я почав відповідати. Щиро шкодую про свою поведінку та обіцяю, що надалі подібних ситуацій не повториться. Прошу адміністрацію врахувати всі обставини конфлікту та, по можливості, зменшити термін покарання. Дякую за розуміння.
  4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ibb.co/NdJvQzjG
  5. Дата порушення: 11.06.2026
ImgBB
1779490190742 hosted at ImgBB
1779490190742 hosted at ImgBB

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі