Юсуф_Узун
Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
- Реєстрування
- 5 Бер 2025
- Дописи
- 136
- Реакції
- 145
- Бали
- 48
Я, громадянин України Юсуф Узун, подаю заяву до прокуратури на громадянина Карім Бензема Номер, житону "238210" і Костя Шурик, Номер житону "230008" та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб за рахунок з особистих коштів відповідача
Детальний опис правопорушення: Мене було затримано за те що я в розшуку, я дійсно у ньому перебував але під час затримання працівники не надали мені адвоката та перекладача на німецьку яких я просив що порушує мої права, я важаю що в діях данних працівників є ознаки кримінального та просесуального правопорушення!
Накладення санкцій або компенсацій: Так
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Відео
Дата і час інциденту: 25.05.26 18:00
Детальний опис правопорушення: Мене було затримано за те що я в розшуку, я дійсно у ньому перебував але під час затримання працівники не надали мені адвоката та перекладача на німецьку яких я просив що порушує мої права, я важаю що в діях данних працівників є ознаки кримінального та просесуального правопорушення!
Накладення санкцій або компенсацій: Так
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Відео
Дата і час інциденту: 25.05.26 18:00