Відмовлено Заява до прокуратури №0071

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юсуф_Узун

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
136
Реакції
145
Бали
48
Я, громадянин України Юсуф Узун, подаю заяву до прокуратури на громадянина Карім Бензема Номер, житону "238210" і Костя Шурик, Номер житону "230008" та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб за рахунок з особистих коштів відповідача
Детальний опис правопорушення: Мене було затримано за те що я в розшуку, я дійсно у ньому перебував але під час затримання працівники не надали мені адвоката та перекладача на німецьку яких я просив що порушує мої права, я важаю що в діях данних працівників є ознаки кримінального та просесуального правопорушення!
Накладення санкцій або компенсацій: Так
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Відео
Дата і час інциденту: 25.05.26 18:00

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
30
Реакції
10
Бали
13
Повідомлення

Повідомляємо, що ваша заява до органів прокуратури розглянута.

За результатами перевірки встановлено, що зазначені працівники Національної поліції України вже притягнуті до дисциплінарної відповідальності їхнім керівництвом. У зв’язку з цим підстави для застосування додаткових заходів реагування відсутні.

Відповідно, у задоволенні вашої заяви відмовлено.

Юсуф_Узун

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
136
Реакції
145
Бали
48
Прошу переадрисувати у Кримінальне провадження так як у працівників також були ознаки вчинення кпримінального правопорушення!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі