Відмовлено Заява до прокуратури №0071

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юсуф Ломакін

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
141
Реакції
154
Бали
48
Я, громадянин України Юсуф Узун, подаю заяву до прокуратури на громадянина Карім Бензема Номер, житону "238210" і Костя Шурик, Номер житону "230008" та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб за рахунок з особистих коштів відповідача
Детальний опис правопорушення: Мене було затримано за те що я в розшуку, я дійсно у ньому перебував але під час затримання працівники не надали мені адвоката та перекладача на німецьку яких я просив що порушує мої права, я важаю що в діях данних працівників є ознаки кримінального та просесуального правопорушення!
Накладення санкцій або компенсацій: Так
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Відео
Дата і час інциденту: 25.05.26 18:00

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
34
Реакції
8
Бали
13
Повідомлення

Повідомляємо, що ваша заява до органів прокуратури розглянута.

За результатами перевірки встановлено, що зазначені працівники Національної поліції України вже притягнуті до дисциплінарної відповідальності їхнім керівництвом. У зв’язку з цим підстави для застосування додаткових заходів реагування відсутні.

Відповідно, у задоволенні вашої заяви відмовлено.

Юсуф Ломакін

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
141
Реакції
154
Бали
48
Прошу переадрисувати у Кримінальне провадження так як у працівників також були ознаки вчинення кпримінального правопорушення!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі