ДКВС | Рапорт на відпустку

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
129
Реакції
61
Бали
73
Знімок екрана 2026-05-27 194742.png

Державна кримінально виконавча служба України

Відпустка для співробітників ДКВС

У цьому розділі працівники ДКВС мають можливість подати рапорт на надання короткострокової відпустки або відгулу.
Кожному співробітнику доступно до 7 днів відпустки або відгулу. Відгул надається один раз у межах періоду від 1 до 14 днів.

Умови надання відгулу

1. відсутність дисциплінарних стягнень;
  2. належне виконання службових обов’язків;
  3. своєчасне та коректне оформлення рапорту;
Форма заявки

Генералу ДКВС​

Артуру Злому​

Від [порядкове звання] [Ім'я та Прізвище]

ЗАЯВА​

Я. [Ім'я та Прізвище], прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки/відгулу [Для відпочинку/по особистим або сімейним справам] з [Дата] по [Дата].
З відпустки прибуду та почну виконувати свої обов'язки вчасно, розуміючи свою відповідальність за невиконання своїх обов'язків та подальших дисциплінарних стягнень щодо мене, у разі прогулу та невчасного повернення з відпустки.
До цієї заяви, прикріплюю наступний документ:
Посвідчення (посилання через imgur)
Підпис:

Останнє редагування:

Богдан_Лютий

Підполковник - ДКВС
Реєстрування
15 Бер 2026
Дописи
12
Реакції
0
Бали
8
Я. Богдан Лютий, прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки/відгулу [Для відпочинку/по особистим або сімейним справам] з 02.06 по 05.06.
З відпустки прибуду та почну виконувати свої обов'язки вчасно, розуміючи свою відповідальність за невиконання своїх обов'язків та подальших дисциплінарних стягнень щодо мене, у разі прогулу та невчасного повернення з відпустки.
До цієї заяви, прикріплюю наступний документ: https://ibb.co/WpMc3pqZ
Підпис:
1780403547641.png

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
129
Реакції
61
Бали
73
Я. Богдан Лютий, прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки/відгулу [Для відпочинку/по особистим або сімейним справам] з 02.06 по 05.06.
До цієї заяви, прикріплюю наступний документ: https://ibb.co/WpMc3pqZ
Підпис: Переглянути вкладення 412073
IMG_1284.jpeg

Примітка: В суботу та неділю ви працюєте та в неділю надсилаєте звіт.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі