База знань ДКВС | Рапорт на відпустку

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
190
Реакції
119
Бали
88
Знімок екрана 2026-05-27 194742.png

Державна кримінально виконавча служба України

Відпустка для співробітників ДКВС

У цьому розділі працівники ДКВС мають можливість подати рапорт на надання короткострокової відпустки або відгулу.
Кожному співробітнику доступно до 7 днів відпустки або відгулу. Відгул надається один раз у межах періоду від 1 до 14 днів.

Умови надання відгулу

1. відсутність дисциплінарних стягнень;
  2. належне виконання службових обов’язків;
  3. своєчасне та коректне оформлення рапорту;
Форма заявки

Генералу ДКВС​

Артуру Злому​

Від [порядкове звання] [Ім'я та Прізвище]

ЗАЯВА​

Я. [Ім'я та Прізвище], прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки/відгулу [Для відпочинку/по особистим або сімейним справам] з [Дата] по [Дата].
З відпустки прибуду та почну виконувати свої обов'язки вчасно, розуміючи свою відповідальність за невиконання своїх обов'язків та подальших дисциплінарних стягнень щодо мене, у разі прогулу та невчасного повернення з відпустки.
До цієї заяви, прикріплюю наступний документ:
Посвідчення (посилання через imgur)
Підпис:

Останнє редагування:
Реєстрування
15 Бер 2026
Дописи
13
Реакції
2
Бали
8
Я. Богдан Лютий, прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки/відгулу [Для відпочинку/по особистим або сімейним справам] з 02.06 по 05.06.
З відпустки прибуду та почну виконувати свої обов'язки вчасно, розуміючи свою відповідальність за невиконання своїх обов'язків та подальших дисциплінарних стягнень щодо мене, у разі прогулу та невчасного повернення з відпустки.
До цієї заяви, прикріплюю наступний документ: https://ibb.co/WpMc3pqZ
Підпис:
1780403547641.png

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
190
Реакції
119
Бали
88
Я. Богдан Лютий, прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки/відгулу [Для відпочинку/по особистим або сімейним справам] з 02.06 по 05.06.
До цієї заяви, прикріплюю наступний документ: https://ibb.co/WpMc3pqZ
Підпис: Переглянути вкладення 412073
IMG_1284.jpeg

Примітка: В суботу та неділю ви працюєте та в неділю надсилаєте звіт.

Влад Качак

Новий гравець
Реєстрування
18 Лют 2026
Дописи
6
Реакції
2
Бали
6
. [Влад та Качак ], прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки/відгулу [Для відпочинку/по особистим або сімейним справам] з [Д10,06,2026] по [19.06.2026].
Посвідчення (https://ru.files.fm/u/tky4bwpmdb) підпис Владос

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
190
Реакції
119
Бали
88
. [Влад та Качак ], прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки/відгулу [Для відпочинку/по особистим або сімейним справам] з [Д10,06,2026] по [19.06.2026].
Посвідчення (https://ru.files.fm/u/tky4bwpmdb) підпис Владос
IMG_1284.jpeg

Артемка Скала

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2026
Дописи
17
Реакції
3
Бали
8

Генералу ДКВС​

Артуру Злому​

Від [1 Сержанта] [Артемка Скала]

ЗАЯВА​

Я. [Артемка Скала], прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки/відгулу [Для відпочинку/по особистим або сімейним справам] з [19.06.2026] по [20.06.2026].
Посвідчення Знизу
Підпис: С.Артемка
1781765839281.png

Останнє редагування:

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
190
Реакції
119
Бали
88

Генералу ДКВС​

Артуру Злому​

Від [1 Сержанта] [Артемка Скала]

ЗАЯВА​

Я. [Артемка Скала], прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки/відгулу [Для відпочинку/по особистим або сімейним справам] з [19.06.2026] по [23.06.2026].
Посвідчення Знизу
Підпис: С.Артемка
IMG_1433.jpeg

давид1

Новий гравець
Реєстрування
20 Сер 2025
Дописи
18
Реакції
4
Бали
8
Генералу ДКВС
Артуру Злому

Від Старшини Давіда Марчука

ЗАЯВА

Я, Давід Марчук, прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки для відпочинку терміном на 14 днів, з 20.06.2026 по 04.07.2026.

З відпустки прибуду та почну виконувати свої обов’язки вчасно, розуміючи свою відповідальність за невиконання своїх обов’язків та подальших дисциплінарних стягнень щодо мене у разі прогулу та невчасного повернення з відпустки.

До цієї заяви прикріплюю наступний документ:

Посвідчення: https://postimg.cc/kRQm4rCy

Підпис:

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
190
Реакції
119
Бали
88
Генералу ДКВС
Артуру Злому

Від Старшини Давіда Марчука

ЗАЯВА

Я, Давід Марчук, прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки для відпочинку терміном на 14 днів, з 20.06.2026 по 04.07.2026.

З відпустки прибуду та почну виконувати свої обов’язки вчасно, розуміючи свою відповідальність за невиконання своїх обов’язків та подальших дисциплінарних стягнень щодо мене у разі прогулу та невчасного повернення з відпустки.

До цієї заяви прикріплюю наступний документ:

Посвідчення: https://postimg.cc/kRQm4rCy

Підпис:
1781978204963.png

Олександр Сигмов

Новий гравець
Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6
Генералу ДКВС
Артуру Злому

Від старшини Олександра Сигмова

Заява:

Я. Олександр Сигмов, прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки по сімейним справам з 02/01/2026 по 02/25/2026
Посвідчення
Підпис: О.Сигмов

Вкладення

• IMG_1613.jpeg
    IMG_1613.jpeg
    326.1 Кб · Перегляди: 2

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
190
Реакції
119
Бали
88
Генералу ДКВС
Артуру Злому

Заява:

Я. Олександр Сигмов, прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки по сімейним справам з 02/01/2026 по 02/25/2026
Посвідчення
1782906764348.png

Причина: Неправильна дата (з 02/01/2026 по 02/25/2026) Переподайте з правильною датою

Олександр Сигмов

Новий гравець
Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6
Генералу ДКВС
Артуру Злому

Заява:

Я. Олександр Сигмов, прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки по сімейним справам з 02/02/2026 по 20/02/2026
Посвідчення

Вкладення

• IMG_1613.jpeg
    IMG_1613.jpeg
    326.1 Кб · Перегляди: 0

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
190
Реакції
119
Бали
88
Генералу ДКВС
Артуру Злому

Заява:

Я. Олександр Сигмов, прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки по сімейним справам з 02/02/2026 по 20/02/2026
Посвідчення
IMG_1604.jpeg

Дозволено до 14 днів брати відпустку

Олександр Сигмов

Новий гравець
Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6
Генералу ДКВС
Артуру Злому

Заява:

Я. Олександр Сигмов, прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки по сімейним справам з 04/02/2026 по 18/02/2026
Посвідчення

Вкладення

• IMG_1613.jpeg
    IMG_1613.jpeg
    326.1 Кб · Перегляди: 0

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
190
Реакції
119
Бали
88
Генералу ДКВС
Артуру Злому

Заява:

Я. Олександр Сигмов, прошу Вас надати мені дозвіл на використання відпустки по сімейним справам з 04/02/2026 по 18/02/2026
Посвідчення
1780413620799.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі