На розгляді Олегу Галицкому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
116
Реакції
128
Бали
48
1. Я 216948
2. Андрій Косик
3. Вітаю пане керівник,звертаюсь до Вас для отримання чіткої відповіді щодо ситуацій з якими я зіткнувся.
До пана Косика і його розгляду,переговоривши з ним,прийшов до висновку звернутися до Вас.
Пан Олеже,дайте будь ласка чітку і аргументовану відповідь на декілька питань яки виникли в ході ігрового та РП процесу,а саме:
За цією скаргою https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Діма-Азов-ЗЛ-НПУ.408643/
1 питання: на відеодоказі наданому мною я отримав одне і те саме покарання 2 рази(а саме за непідкору)-яку працівник НПУ видав спустя більше 5хв системно,а потім ще раз,але вже через планшет. Як можно видавати одне й те саме покарання 2 рази??? І термін перебування під арештом замість 20хв за непідкору я провів 40хв за гратами (х2)
2 питання: на ТЗ Can-Am Maverick X3 на якому я перебував-системно немає рамок для встановлення номерних знаків. Якщо вони стоять,то іх не немає на ТЗ,а лише в техпаспорті. Надаю доказ на це
.
На що працівник НПУ,не запросивши і не бачивши мій тех паспорт виписав мені (НОНРП) штраф за їзду без номерів спустя 10хвилин як я був за кермом. Як працівник не маючи чітких доказів,не бачивши тех паспорт виписав мені штраф?
Прошу Вас ретельно розібратися в ціх двох питаннях і винести справедливе рішення щодо даного працівника НПУ.
З повагою,активний гравець 01!
4. 3.05.2026

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,637
Реакції
1,276
Бали
253
Вітаю, розпишу відповіді на ваші питання, спираючись на загальні правила.
1. "1 питання: на відеодоказі наданому мною я отримав одне і те саме покарання 2 рази(а саме за непідкору)-яку працівник НПУ видав спустя більше 5хв системно,а потім ще раз,але вже через планшет. Як можно видавати одне й те саме покарання 2 рази??? І термін перебування під арештом замість 20хв за непідкору я провів 40хв за гратами (х2)": Працівник тричі вимагав надати паспорт, однак ви цього не зробили, у зв’язку з чим система автоматично видала вам розшук за непокору. Щодо розшуку, який був виданий працівником, на наданому відео-доказі видно, що вам була озвучена причина затримання, проте ви почали тікати з місця події. Такі дії розцінюються як непокора законним вимогам працівника, тому розшук був виданий правомірно. Таким чином, ви отримали розшуки за дві окремі ситуації, які не пов’язані між собою.
2. "2 питання: на ТЗ Can-Am Maverick X3 на якому я перебував-системно немає рамок для встановлення номерних знаків. Якщо вони стоять,то іх не немає на ТЗ,а лише в техпаспорті. Надаю доказ на це. На що працівник НПУ,не запросивши і не бачивши мій тех паспорт виписав мені (НОНРП) штраф за їзду без номерів спустя 10хвилин як я був за кермом. Як працівник не маючи чітких доказів,не бачивши тех паспорт виписав мені штраф?": На жаль, система не дозволяє поставити номерні знаки на ваше авто, але у цьому випадку працівник видав штраф вірно, тому що в КУпАП зазначено наступне: "Частина 3. Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим в Україні в установленому порядку або їзда без державних номерних знаків. [ПДР Розділ 21] - [Розглядає НПУ ст. 15 КУпАП]".
Очікуємо відповіді від керівництва.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі