Розглянуто Давид Мирний та Василь Голобородько бездіяння на репорті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Сталлоне

? | Чорноморський Край
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
52
Реакції
24
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Олександр Сталлоне / 547
2. Нікнейм адміністратора: Давид Мирний / 4205 та Василь Голобородько / 1587
3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація! Під час роботи авіапілота я зіткнувся з технічною проблемою. Мій літак був пошкоджений та рухався зі швидкістю не більше 10 км/год. Через це я не міг продовжувати виконувати роботу. Я намагався самостійно вирішити проблему, зокрема використати ремкомплект для ремонту транспорту, однак це не дало результату. Після цього я написав репорт із проханням про допомогу, чітко вказавши, що застряг та потребую втручання адміністрації. На мій репорт відреагували адміністратори Давид Мирний та Василь Голобородько. Проте їхня реакція обмежилася лише відповідями в репорті. Безпосередньо до мене ніхто не телепортувався, ситуацію не перевірив та жодної практичної допомоги надано не було. У результаті проблема залишилася невирішеною, а я втратив час та можливість нормально продовжити роботу. Якщо гравець звертається за допомогою через технічну проблему та адміністратор бере репорт в обробку, хотілося б отримувати реальну допомогу, а не лише формальну відповідь.
Дякую за розгляд скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1) Написання репорту -
2) Очікую на допомогу після репорту -
5. Дата порушення: 04.06.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,968
Реакції
1,806
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
За нововведеням для адміністрації, адміністрація не зобов'язана зв'являтися перед гравцем, а може заходили у слідкування тощо.
Навіть з вашого боку, переглянувши відео, не видно жодної технічної проблеми щодо літака. На майбутнє при отримані відповіді на репорт чи його подачі краще виходити з літака, оскільки ваша камера знаходиться далі ніж ваш персонаж та ви можете не чути адміністратора.
ДЩодо ремонту літаків то так, адміністрація жодним чином не допомагає у таких РП ситуаціях, у вас є декілька варіантів, або поремонтувати його самостійно, або перепочати роботу на новому лікату.

Сем ремонт літака рем. комплектом є можливим. Вам потрібно підійти до шин з низу і біля одної з них використати рем. комплект.

1780647316615.png

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі