Розглянуто Давид Мирний та Василь Голобородько бездіяння на репорті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Сталлоне

? | Чорноморський Край
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
64
Реакції
25
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Олександр Сталлоне / 547
2. Нікнейм адміністратора: Давид Мирний / 4205 та Василь Голобородько / 1587
3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація! Під час роботи авіапілота я зіткнувся з технічною проблемою. Мій літак був пошкоджений та рухався зі швидкістю не більше 10 км/год. Через це я не міг продовжувати виконувати роботу. Я намагався самостійно вирішити проблему, зокрема використати ремкомплект для ремонту транспорту, однак це не дало результату. Після цього я написав репорт із проханням про допомогу, чітко вказавши, що застряг та потребую втручання адміністрації. На мій репорт відреагували адміністратори Давид Мирний та Василь Голобородько. Проте їхня реакція обмежилася лише відповідями в репорті. Безпосередньо до мене ніхто не телепортувався, ситуацію не перевірив та жодної практичної допомоги надано не було. У результаті проблема залишилася невирішеною, а я втратив час та можливість нормально продовжити роботу. Якщо гравець звертається за допомогою через технічну проблему та адміністратор бере репорт в обробку, хотілося б отримувати реальну допомогу, а не лише формальну відповідь.
Дякую за розгляд скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1) Написання репорту -
2) Очікую на допомогу після репорту -
5. Дата порушення: 04.06.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,564
Реакції
1,651
Бали
253
Вітаю
За нововведеням для адміністрації, адміністрація не зобов'язана зв'являтися перед гравцем, а може заходили у слідкування тощо.
Навіть з вашого боку, переглянувши відео, не видно жодної технічної проблеми щодо літака. На майбутнє при отримані відповіді на репорт чи його подачі краще виходити з літака, оскільки ваша камера знаходиться далі ніж ваш персонаж та ви можете не чути адміністратора.
ДЩодо ремонту літаків то так, адміністрація жодним чином не допомагає у таких РП ситуаціях, у вас є декілька варіантів, або поремонтувати його самостійно, або перепочати роботу на новому лікату.

Сем ремонт літака рем. комплектом є можливим. Вам потрібно підійти до шин з низу і біля одної з них використати рем. комплект.

1780647316615.png

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі