Назар Легенда ❤
Поважний гравець
- Реєстрування
- 30 Кві 2024
- Дописи
- 335
- Реакції
- 198
- Бали
- 61
1. Ваш нікнейм:
Назар Легенда
2. Нікнейм адміністратора:
Звернення до ГС \ ЗГС держ
3. Суть скарги:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
---
5. Дата порушення:
---
Назар Легенда
2. Нікнейм адміністратора:
Звернення до ГС \ ЗГС держ
3. Суть скарги:
Вітаю шанвні ГС \ ЗГС держ.
Звертаюсь до вас з проханням надати мені шанс на Полковника ЗСУ.
У минулій скарзі ви мені повідомили що наразі не готові зі мною спів працювати на керівничих посадах.
Я пішов на 06 сервер там у мене є довіра на керівничи посади. Але я бажаю розвивати в першу чергу наш 03-й сервер, а потім вже себе.
Нажаль у ЗСУ наразі тільки 2 Полковника і 1 у відпусці.
Система підвищення дуже складна, а підрозділи ДПСУ, ВСП та НК, вони просто без керівників.
Наразі у мене багато вільного часу за для того щоб приіляти його грі. Я зможу проводити гарні код-5, та робити підвищення коли завгодно.
Тому прошу адміністрацію надати мені шанс податися на посаду Полковника ЗСУ, та зайняти підрозділ ВСП.
Дякую за відповідь, яка б вона не була.
Гарного дня!
Звертаюсь до вас з проханням надати мені шанс на Полковника ЗСУ.
У минулій скарзі ви мені повідомили що наразі не готові зі мною спів працювати на керівничих посадах.
Шановний гравець, наразі довіри на керівничі посади у вас немає з обгрунтованих вам раніше причин, покажіть роботу на посадах нижче задля відновлення довіри.
Нажаль у ЗСУ наразі тільки 2 Полковника і 1 у відпусці.
Система підвищення дуже складна, а підрозділи ДПСУ, ВСП та НК, вони просто без керівників.
Наразі у мене багато вільного часу за для того щоб приіляти його грі. Я зможу проводити гарні код-5, та робити підвищення коли завгодно.
Тому прошу адміністрацію надати мені шанс податися на посаду Полковника ЗСУ, та зайняти підрозділ ВСП.
Дякую за відповідь, яка б вона не була.
Гарного дня!
---
5. Дата порушення:
---