Розглянуто Звернення до ГС \ ЗГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Легенда ❤

Поважний гравець
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
335
Реакції
198
Бали
61
1. Ваш нікнейм:
Назар Легенда

2. Нікнейм адміністратора:
Звернення до ГС \ ЗГС держ
3. Суть скарги:

Вітаю шанвні ГС \ ЗГС держ.
Звертаюсь до вас з проханням надати мені шанс на Полковника ЗСУ.
У минулій скарзі ви мені повідомили що наразі не готові зі мною спів працювати на керівничих посадах.

Шановний гравець, наразі довіри на керівничі посади у вас немає з обгрунтованих вам раніше причин, покажіть роботу на посадах нижче задля відновлення довіри.
Я пішов на 06 сервер там у мене є довіра на керівничи посади. Але я бажаю розвивати в першу чергу наш 03-й сервер, а потім вже себе.
Нажаль у ЗСУ наразі тільки 2 Полковника і 1 у відпусці.
Система підвищення дуже складна, а підрозділи ДПСУ, ВСП та НК, вони просто без керівників.
Наразі у мене багато вільного часу за для того щоб приіляти його грі. Я зможу проводити гарні код-5, та робити підвищення коли завгодно.
Тому прошу адміністрацію надати мені шанс податися на посаду Полковника ЗСУ, та зайняти підрозділ ВСП.
Дякую за відповідь, яка б вона не була.
Гарного дня!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
---

5. Дата порушення:
---

Деніс Котик

ГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
1,013
Реакції
655
Бали
253
Вітаю шановний гравець, наразі можливості подати заявку на посаду Полковника ЗСУ у вас, на жаль, немає, але ви можете спробувати проявити себе на посадах такі як Майор (9) та підполковник (10), показавши активність та бажання працювати ви зможете відновити довіру на керівні посади.

Назар Легенда ❤

Поважний гравець
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
335
Реакції
198
Бали
61
Вітаю шановний гравець, наразі можливості подати заявку на посаду Полковника ЗСУ у вас, на жаль, немає, але ви можете спробувати проявити себе на посадах такі як Майор (9) та підполковник (10), показавши активність та бажання працювати ви зможете відновити довіру на керівні посади.
Наразі можливо попасти на обзвон ПП ЗСУ?

Останнє редагування:

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,117
Реакції
1,268
Бали
253
Вітаю
Ви можете переглянути самостійно чи відкриті заявки на відповідну посаду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі