В очікуванні НПУ

Дарина Бабусь

Легенда
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
495
Реакції
461
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Дарина Бабусь
2. Нікнейм порушника: 58073 125793
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Одразу скажу: я розумію, що за несплату штрафів мені дали розшук, тут питань нема. Але те, як поводяться співробітники НПУ — це якийсь цирк і повна некомпетентність.
Замість того, щоб нормально виконати свою роботу, вони влаштували фотосесію: без дозволу почали зі мною фотографуватися, попозували на камеру і давай голосно кричати «НПУ».
Вони взагалі нормальні? Хто їм дав право так поводитися і порушувати мої кордони? Це поліція чи дитячий садок?
Розберіться, будь ласка, з цією ситуацією і видайте їм покарання за таку поведінку, бо це вже занадто.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
6. Дата порушення: 23.07.2026

𝒩𝒶𝓏𝒶𝓇𝒾𝒿 𝒜𝓁𝓂𝒶𝓏𝑜𝓌

Екс - Генерал СБУ | Східна Україна
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
95
Реакції
245
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Дарина Бабусь
2. Нікнейм порушника: 58073 125793
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Одразу скажу: я розумію, що за несплату штрафів мені дали розшук, тут питань нема. Але те, як поводяться співробітники НПУ — це якийсь цирк і повна некомпетентність.
Замість того, щоб нормально виконати свою роботу, вони влаштували фотосесію: без дозволу почали зі мною фотографуватися, попозували на камеру і давай голосно кричати «НПУ».
Вони взагалі нормальні? Хто їм дав право так поводитися і порушувати мої кордони? Це поліція чи дитячий садок?
Розберіться, будь ласка, з цією ситуацією і видайте їм покарання за таку поведінку, бо це вже занадто.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
6. Дата порушення: 23.07.2026
по рп маємо повне право фотаграфувати томущо ви знаходились у віділку поліції, всі фотографії з порушниками ми фотошопим і замазуємо лице

Дарина Бабусь

Легенда
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
495
Реакції
461
Бали
123
по рп маємо повне право фотаграфувати томущо ви знаходились у віділку поліції, всі фотографії з порушниками ми фотошопим і замазуємо лице
Шановні, ви нічого не плутаєте? Це цивільне правопорушення через штрафи, а не кримінальна справа, щоб ви робили моє фото для орієнтування чи бази даних. Я згоди на фотосесію не давала! На якій підставі ви порушуєте мої особисті кордони та влаштовуєте тут зйомку без дозволу?

𝕐𝕒𝕣𝕠𝕤𝕝𝕒𝕧 𝔸𝕝𝕞𝕒𝕫𝕠𝕨

Екс - Начальник УЗ | Східна Україна
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
288
Реакції
232
Бали
103
Вітаю!

Надаю пояснення щодо фотографії:

1. Відсутність заборони: Жоден пункт правил проекту чи статуту НПУ не забороняє співробітникам робити фіксацію/фото поруч із затриманим. У реальному житті це також звичайна робоча практика поліції.

2. Ніяких порушень чи насмішок: Фото зроблено без злого умислу, приниження гідності чи перешкоджання RP-процесу.

Дарина Бабусь

Легенда
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
495
Реакції
461
Бали
123
Вітаю!

Надаю пояснення щодо фотографії:

1. Відсутність заборони: Жоден пункт правил проекту чи статуту НПУ не забороняє співробітникам робити фіксацію/фото поруч із затриманим. У реальному житті це також звичайна робоча практика поліції.

2. Ніяких порушень чи насмішок: Фото зроблено без злого умислу, приниження гідності чи перешкоджання RP-процесу.
Добре, чекаємо разом відповідь. Заодно й дізнаємось, з яких пір НПУ працює як фотостудія.

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
286
Реакції
265
Бали
123
Добре, чекаємо разом відповідь. Заодно й дізнаємось, з яких пір НПУ працює як фотостудія.
С того момента как ты была лидером НПУ, сама фоткалась с каждым клановцем и фанатела по ним. Но своё не заметно, как сливала своих работников СБУ, наверное тоже не помнишь.

Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
66
Реакції
56
Бали
23

𝒩𝒶𝓏𝒶𝓇𝒾𝒿 𝒜𝓁𝓂𝒶𝓏𝑜𝓌

Екс - Генерал СБУ | Східна Україна
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
95
Реакції
245
Бали
88

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі