В очікуванні НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дарина Бабусь

Легенда
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
495
Реакції
461
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Дарина Бабусь
2. Нікнейм порушника: 58073 125793
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Одразу скажу: я розумію, що за несплату штрафів мені дали розшук, тут питань нема. Але те, як поводяться співробітники НПУ — це якийсь цирк і повна некомпетентність.
Замість того, щоб нормально виконати свою роботу, вони влаштували фотосесію: без дозволу почали зі мною фотографуватися, попозували на камеру і давай голосно кричати «НПУ».
Вони взагалі нормальні? Хто їм дав право так поводитися і порушувати мої кордони? Це поліція чи дитячий садок?
Розберіться, будь ласка, з цією ситуацією і видайте їм покарання за таку поведінку, бо це вже занадто.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
6. Дата порушення: 23.07.2026

𝒩𝒶𝓏𝒶𝓇𝒾𝒿 𝒜𝓁𝓂𝒶𝓏𝑜𝓌

Екс - Генерал СБУ | Східна Україна
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
95
Реакції
246
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Дарина Бабусь
2. Нікнейм порушника: 58073 125793
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Одразу скажу: я розумію, що за несплату штрафів мені дали розшук, тут питань нема. Але те, як поводяться співробітники НПУ — це якийсь цирк і повна некомпетентність.
Замість того, щоб нормально виконати свою роботу, вони влаштували фотосесію: без дозволу почали зі мною фотографуватися, попозували на камеру і давай голосно кричати «НПУ».
Вони взагалі нормальні? Хто їм дав право так поводитися і порушувати мої кордони? Це поліція чи дитячий садок?
Розберіться, будь ласка, з цією ситуацією і видайте їм покарання за таку поведінку, бо це вже занадто.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
6. Дата порушення: 23.07.2026
по рп маємо повне право фотаграфувати томущо ви знаходились у віділку поліції, всі фотографії з порушниками ми фотошопим і замазуємо лице

Дарина Бабусь

Легенда
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
495
Реакції
461
Бали
123
по рп маємо повне право фотаграфувати томущо ви знаходились у віділку поліції, всі фотографії з порушниками ми фотошопим і замазуємо лице
Шановні, ви нічого не плутаєте? Це цивільне правопорушення через штрафи, а не кримінальна справа, щоб ви робили моє фото для орієнтування чи бази даних. Я згоди на фотосесію не давала! На якій підставі ви порушуєте мої особисті кордони та влаштовуєте тут зйомку без дозволу?

𝕐𝕒𝕣𝕠𝕤𝕝𝕒𝕧 𝔸𝕝𝕞𝕒𝕫𝕠𝕨

Екс - Начальник УЗ | Східна Україна
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
288
Реакції
232
Бали
103
Вітаю!

Надаю пояснення щодо фотографії:

1. Відсутність заборони: Жоден пункт правил проекту чи статуту НПУ не забороняє співробітникам робити фіксацію/фото поруч із затриманим. У реальному житті це також звичайна робоча практика поліції.

2. Ніяких порушень чи насмішок: Фото зроблено без злого умислу, приниження гідності чи перешкоджання RP-процесу.

Дарина Бабусь

Легенда
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
495
Реакції
461
Бали
123
Вітаю!

Надаю пояснення щодо фотографії:

1. Відсутність заборони: Жоден пункт правил проекту чи статуту НПУ не забороняє співробітникам робити фіксацію/фото поруч із затриманим. У реальному житті це також звичайна робоча практика поліції.

2. Ніяких порушень чи насмішок: Фото зроблено без злого умислу, приниження гідності чи перешкоджання RP-процесу.
Добре, чекаємо разом відповідь. Заодно й дізнаємось, з яких пір НПУ працює як фотостудія.

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
286
Реакції
265
Бали
123
Добре, чекаємо разом відповідь. Заодно й дізнаємось, з яких пір НПУ працює як фотостудія.
С того момента как ты была лидером НПУ, сама фоткалась с каждым клановцем и фанатела по ним. Но своё не заметно, как сливала своих работников СБУ, наверное тоже не помнишь.

Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
66
Реакції
60
Бали
23
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
66
Реакції
60
Бали
23
Бывшая лидак НПУ а такой цирк плачет то что фотку сделалали...жах.

Останнє редагування:

𝒩𝒶𝓏𝒶𝓇𝒾𝒿 𝒜𝓁𝓂𝒶𝓏𝑜𝓌

Екс - Генерал СБУ | Східна Україна
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
95
Реакції
246
Бали
88
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі