Веталь 1
Козак
- Реєстрування
- 7 Чер 2026
- Дописи
- 21
- Реакції
- 10
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм:Веталь Крутий
2. Нікнейм порушника:Андрій Хуракан
3. Назва клану порушника: [The-Extreme]
4. Суть скарги: Оскарження рішення
Хочу звернутися до адміністрації щодо гравця Андрія Хуракана.
Даний гравець систематично провокує конфлікти. Саме він першим починає діалог, переходить на образи та створює конфліктні ситуації. Його поведінка є провокаційною та негативно впливає на ігрову атмосферу.
Зі свого боку я не допускав образ, провокацій чи образливих висловлювань на адресу гравця або його рідних. На наданих доказах це чітко видно.
Прошу повторно переглянути дану скаргу та оскаржити винесене щодо мене рішення, оскільки вважаю його необґрунтованим. Прошу уважно ще раз ознайомитися з усіма доказами та прийняти справедливе рішення.
Дякую за розгляд.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):на фото
2. Нікнейм порушника:Андрій Хуракан
3. Назва клану порушника: [The-Extreme]
4. Суть скарги: Оскарження рішення
Хочу звернутися до адміністрації щодо гравця Андрія Хуракана.
Даний гравець систематично провокує конфлікти. Саме він першим починає діалог, переходить на образи та створює конфліктні ситуації. Його поведінка є провокаційною та негативно впливає на ігрову атмосферу.
Зі свого боку я не допускав образ, провокацій чи образливих висловлювань на адресу гравця або його рідних. На наданих доказах це чітко видно.
Прошу повторно переглянути дану скаргу та оскаржити винесене щодо мене рішення, оскільки вважаю його необґрунтованим. Прошу уважно ще раз ознайомитися з усіма доказами та прийняти справедливе рішення.
Дякую за розгляд.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):на фото