Інформація НПУ | Заявки на звання Майора НПУ [Відчинено]

Євген Коломйський

Новий гравець
Реєстрування
2 Сер 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш ігровий NickName: Євген Коломойський
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?: Звісно
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть: не було но був керівнеком ДПСУ в ЗСУ
5. Ваше справжнє ім'я: Богдан
6. Ваш справжній вік: 12
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? Канешна
8. Місто, в якому живете: Київ
9. Ваш логін в Telegram: @last_prime1939
10. Ваш логін в Discord: bogdan_mafiozi
11. Які у вас є ідеї для фракції:
Скажучи відверто на майорі нічого такого маштабного не змінеш як я бачу в грі то потрібно підівчити ККУ та КПКУ молодшому складу(для того щоб люди яких ми зупиняли не отримували не достовірну інформацію що до їхнього зупинення).
12. Чому саме ви повинні зайняти звання майора ?:Я цілком адекватний та спокійний, буду навчати малодший О/С склад правилам як потрібно зупиняти людей щоби на ((форумі було менше скарг))

Євген Коломойський

Олексій Вовк'

Новий гравець
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
9
Реакції
4
Бали
8

1. Ваш ігровий NickName:Олексій Вовк

2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?:Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так готов

4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть:Був підполковником і полковником ДСНС на 05 сервері,докази маю якщо треба підтвердити

5. Ваше справжнє ім'я:Андрій Вовк

6. Ваш справжній вік:14,у вересні буде 15

7. Чи готові Ви підтвердити свій вік?Так готов

8. Місто, в якому живете:Ужгород

9. Ваш логін в Telegram:kino_vovk

10. Ваш логін в Discord:andr1309

11. Які у вас є ідеї для фракції:Хоч і Майор не може багато чого змінювати але в мене є ідеї для покращення
Зробити новий підрозділ Органи досудового розслідування [ОРЗ]: це буде слідчий підрозділ, який здійснює досудове розслідування злочинів та збирання доказів.
Його основні дії-
Визначення вини:
передача зібраних матеріалів прокурору для подальшого направлення справи до суду (або закриття провадження,)

Збір доказів: пошук, фіксація та перевірка речей, документів і показів, які підтверджують або спростовують вчинення злочину.
Цей підрозділ можна використовувати для якого ГРП зв'язаним з судом і тощо,або вже повністю додати його до гри,якщо це підтверде пані Генерал Вікторія Медвідь

12. Чому саме ви повинні зайняти звання майора ?:Я вже маю досвід на керівничих посадах і також маю бажання спробувати себе тут,також адекватний,спокійний і дуже комунікабельний

tyomkA

Отаман
Реєстрування
31 Жов 2024
Дописи
69
Реакції
28
Бали
23

1. Ваш ігровий NickName: Василь Мазепко 777​

2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?: так​

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так​

4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть: так, на 05 сервері був майором, але через не компетентість генерала був звільнений​

5. Ваше справжнє ім'я: Лука​

6. Ваш справжній вік:14, майже 15​

7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? так​

8. Місто, в якому живете: Франківськ​

9. Ваш логін в Telegram:https://t.me/n1n1_1

10. Ваш логін в Discord:rexxx0067​

11. Які у вас є ідеї для фракції: Збільшити к-сть наборів та кодів-5. Також робити групові виїзди в патруль, щоб могли в екстрених ситуаціях допомагати одне одному. Збільшити кількість блок-постів, щоб ловити людей які в розшуку,адже їх на жаль багато. Також можна робити тренування на страйк болі​

12. Чому саме ви повинні зайняти звання майора ?: Я адекватний,не мав серйозних покарань ( лише 1-2), також мав невеликий досвід, та можу знайти правильний підхід до співробітників​

Данил Кузьміч

Новий гравець
Реєстрування
24 Кві 2026
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш ігровий NickName: Данил Кузьміч
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть: ні
5. Ваше справжнє ім'я: Данил
6. Ваш справжній вік: 12
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? Так 19.09.2013
8. Місто, в якому живете: Україна- Житомир
9. Ваш логін в Telegram: @Danilk5222
10. Ваш логін в Discord: danilkuzmich
11. Які у вас є ідеї для фракції: Більше чогось робити що є в мене в руках
12. Чому саме ви повинні зайняти звання майора ?: Хочу подивитися себе в такій ролі

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі