Євген Коломйський
Новий гравець
- Реєстрування
- 2 Сер 2026
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
1. Ваш ігровий NickName: Євген Коломойський
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?: Звісно
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть: не було но був керівнеком ДПСУ в ЗСУ
5. Ваше справжнє ім'я: Богдан
6. Ваш справжній вік: 12
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? Канешна
8. Місто, в якому живете: Київ
9. Ваш логін в Telegram: @last_prime1939
10. Ваш логін в Discord: bogdan_mafiozi
11. Які у вас є ідеї для фракції:
Скажучи відверто на майорі нічого такого маштабного не змінеш як я бачу в грі то потрібно підівчити ККУ та КПКУ молодшому складу(для того щоб люди яких ми зупиняли не отримували не достовірну інформацію що до їхнього зупинення).
12. Чому саме ви повинні зайняти звання майора ?:Я цілком адекватний та спокійний, буду навчати малодший О/С склад правилам як потрібно зупиняти людей щоби на ((форумі було менше скарг))
Євген Коломойський
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?: Звісно
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть: не було но був керівнеком ДПСУ в ЗСУ
5. Ваше справжнє ім'я: Богдан
6. Ваш справжній вік: 12
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? Канешна
8. Місто, в якому живете: Київ
9. Ваш логін в Telegram: @last_prime1939
10. Ваш логін в Discord: bogdan_mafiozi
11. Які у вас є ідеї для фракції:
Скажучи відверто на майорі нічого такого маштабного не змінеш як я бачу в грі то потрібно підівчити ККУ та КПКУ молодшому складу(для того щоб люди яких ми зупиняли не отримували не достовірну інформацію що до їхнього зупинення).
12. Чому саме ви повинні зайняти звання майора ?:Я цілком адекватний та спокійний, буду навчати малодший О/С склад правилам як потрібно зупиняти людей щоби на ((форумі було менше скарг))
Євген Коломойський