1. Ваш ігровий NickName:Олексій Вовк
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?:Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так готов
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть:Був підполковником і полковником ДСНС на 05 сервері,докази маю якщо треба підтвердити
5. Ваше справжнє ім'я:Андрій Вовк
6. Ваш справжній вік:14,у вересні буде 15
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік?Так готов
8. Місто, в якому живете:Ужгород
9. Ваш логін в Telegram:kino_vovk
10. Ваш логін в Discord:andr1309
11. Які у вас є ідеї для фракції:Хоч і Майор не може багато чого змінювати але в мене є ідеї для покращення
Зробити новий підрозділ Органи досудового розслідування [ОРЗ]: це буде слідчий підрозділ, який здійснює досудове розслідування злочинів та збирання доказів.
Його основні дії-
Визначення вини: передача зібраних матеріалів прокурору для подальшого направлення справи до суду (або закриття провадження,)
Збір доказів: пошук, фіксація та перевірка речей, документів і показів, які підтверджують або спростовують вчинення злочину.
Цей підрозділ можна використовувати для якого ГРП зв'язаним з судом і тощо,або вже повністю додати його до гри,якщо це підтверде пані Генерал Вікторія Медвідь
12. Чому саме ви повинні зайняти звання майора ?:Я вже маю досвід на керівничих посадах і також маю бажання спробувати себе тут,також адекватний,спокійний і дуже комунікабельний