Відмовлено Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Кондрацький

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2026
Дописи
2
Реакції
4
Бали
45
1. Ваш нікнейм: Жорж Дюпон
2. Нікнейм порушника: Андре Хатор
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:

Під час патрулювання території військової частини (ВЧ) мені раптово надійшло сповіщення про оголошення в розшук, що є грубим порушенням (NonRP). Гравець Andre Hator надав слідчому адміністратору обрізаний відеозапис (відкат), створивши хибне враження, ніби ми відкрили по ньому вогонь без причини.

Аргументи та наявні докази (у нашого співробітника є повний годинний відеозапис):

11:50 початок ситуації
18:37 друге повернення на вч

Несанкціоноване проникнення на ВЧ: Гравець Andre Hator тричі заїжджав на закриту територію ВЧ без дозволу та самовільно відкривав заднє АКПП. Згідно зі статутом, це вже давало підстави для застосування зброї по невідомому транспорту.
  • Дотримання RP-регламенту з мого боку: Я зупинив даний автомобіль і тричі попросив водія надати посвідчення, щоб за RP переконатися, що це дійсно працівник поліції, а не диверсант у формі.
  • Правомірне застосування зброї: Після того як мої законні вимоги були повністю проігноровані, я діяв чітко за статутом та регламентом — відкрив вогонь на ураження.
  • Порушення правил сервера з боку гравця:
    1. RK (Revenge Kill / Return to Kill): Після смерті гравець повернувся на місце своєї загибелі.
    2. NonRP Nickname: Нікнейм гравця не відповідає RP-стандартам сервера.
Прохання:

1. Ознайомитися з повним відеозаписом ситуації з нашого боку.
  2. Зняти з мене безпідставно видане попередження.
  3. Притягнути гравця Andre Hator до відповідальності за введення адміністрації в оману (введення в оману через обрізаний відкат), NonRP розшук та порушення правил RK.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/uu7jrbnec48eh7w7
11:50 початок ситуації
18:37 друге повернення на вч

6. Дата порушення: 25.08.2026

Андріан Бичко

Бичок | Західна Україна
Реєстрування
26 Чер 2025
Дописи
83
Реакції
52
Бали
217
Вітаю. Ознайомившись із доказами.

Готовий винести вердикт:

Відеодокази, які подані від третьої особи, не підлягають розгляду.

[Зачинено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі