Юрій Кондрацький
Новий гравець
- Реєстрування
- 25 Сер 2026
- Дописи
- 2
- Реакції
- 4
- Бали
- 45
1. Ваш нікнейм: Жорж Дюпон
2. Нікнейм порушника: Андре Хатор
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Під час патрулювання території військової частини (ВЧ) мені раптово надійшло сповіщення про оголошення в розшук, що є грубим порушенням (NonRP). Гравець Andre Hator надав слідчому адміністратору обрізаний відеозапис (відкат), створивши хибне враження, ніби ми відкрили по ньому вогонь без причини.
Аргументи та наявні докази (у нашого співробітника є повний годинний відеозапис):
11:50 початок ситуації
18:37 друге повернення на вч
Несанкціоноване проникнення на ВЧ: Гравець Andre Hator тричі заїжджав на закриту територію ВЧ без дозволу та самовільно відкривав заднє АКПП. Згідно зі статутом, це вже давало підстави для застосування зброї по невідомому транспорту.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/uu7jrbnec48eh7w7
6. Дата порушення: 25.08.2026
2. Нікнейм порушника: Андре Хатор
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Під час патрулювання території військової частини (ВЧ) мені раптово надійшло сповіщення про оголошення в розшук, що є грубим порушенням (NonRP). Гравець Andre Hator надав слідчому адміністратору обрізаний відеозапис (відкат), створивши хибне враження, ніби ми відкрили по ньому вогонь без причини.
Аргументи та наявні докази (у нашого співробітника є повний годинний відеозапис):
Несанкціоноване проникнення на ВЧ: Гравець Andre Hator тричі заїжджав на закриту територію ВЧ без дозволу та самовільно відкривав заднє АКПП. Згідно зі статутом, це вже давало підстави для застосування зброї по невідомому транспорту.
- Дотримання RP-регламенту з мого боку: Я зупинив даний автомобіль і тричі попросив водія надати посвідчення, щоб за RP переконатися, що це дійсно працівник поліції, а не диверсант у формі.
- Правомірне застосування зброї: Після того як мої законні вимоги були повністю проігноровані, я діяв чітко за статутом та регламентом — відкрив вогонь на ураження.
- Порушення правил сервера з боку гравця:
- RK (Revenge Kill / Return to Kill): Після смерті гравець повернувся на місце своєї загибелі.
- NonRP Nickname: Нікнейм гравця не відповідає RP-стандартам сервера.
- Ознайомитися з повним відеозаписом ситуації з нашого боку.
- Зняти з мене безпідставно видане попередження.
- Притягнути гравця Andre Hator до відповідальності за введення адміністрації в оману (введення в оману через обрізаний відкат), NonRP розшук та порушення правил RK.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/uu7jrbnec48eh7w7
6. Дата порушення: 25.08.2026