В очікуванні Розгляд скарги

Тонні Дніпровський

чисто тактически
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
1,098
Реакції
2,076
Бали
643
1. Ваш нікнейм та ID: Тонні Дніпровський 324
2. Нікнейм адміністратора: Геннадій Фисенко
3. Суть скарги:
не згоден із вердиктом адміністратора у скарзі R-1047. Адміністратор видав мені покарання у вигляді деморгану на 80 хвилин за п. 6.2 (DM) та п. 6.4 (DM Car), повністю проігнорувавши IC-контекст та явні порушення з боку інших гравців.

Зазначаю наступні порушення під час розгляду:

1. Наявність IC-підстави для відкриття вогню: Під час виконання процесуальних дій гравці здійснювали навмисний таран (DB), створювали безпосередню загрозу моєму життю та заважали RP-процесу. Відповідно до Ст. 18 п. 1 підп. 1 та п. 3 ЗУ «Про Національну поліцію», я мав повне законне та IC-право застосувати вогнепальну зброю для відбиття нападу та захисту власного життя.
  2. Ігнорування п. 6.3 (DB): На наданих відеодоказах чітко зафіксовані факти таранення (DriveBy) з боку гравців, однак адміністратор повністю проігнорував це порушення та не видав гравцям відповідного покарання.
  3. Ігнорування п. 6.28 та логування: Адміністратор не перевірив логи сервера щодо факту вбивства гравців та не надав оцінку зафіксованому порушенню п. 6.28 з боку інших учасників події.
Прошу головну адміністрацію переглянути скаргу, скасувати видане мені покарання та притягнути гравців-порушників до відповідальності за п. 6.3 (DB) та п. 6.28.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Тик
5. Дата порушення: 15.09.2026

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 1, Гостей: 0)

Угорі