Розглянуто Розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

чисто тактически
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
1,098
Реакції
2,079
Бали
643
1. Ваш нікнейм та ID: Тонні Дніпровський 324
2. Нікнейм адміністратора: Геннадій Фисенко
3. Суть скарги:
не згоден із вердиктом адміністратора у скарзі R-1047. Адміністратор видав мені покарання у вигляді деморгану на 80 хвилин за п. 6.2 (DM) та п. 6.4 (DM Car), повністю проігнорувавши IC-контекст та явні порушення з боку інших гравців.

Зазначаю наступні порушення під час розгляду:

1. Наявність IC-підстави для відкриття вогню: Під час виконання процесуальних дій гравці здійснювали навмисний таран (DB), створювали безпосередню загрозу моєму життю та заважали RP-процесу. Відповідно до Ст. 18 п. 1 підп. 1 та п. 3 ЗУ «Про Національну поліцію», я мав повне законне та IC-право застосувати вогнепальну зброю для відбиття нападу та захисту власного життя.
  2. Ігнорування п. 6.3 (DB): На наданих відеодоказах чітко зафіксовані факти таранення (DriveBy) з боку гравців, однак адміністратор повністю проігнорував це порушення та не видав гравцям відповідного покарання.
  3. Ігнорування п. 6.28 та логування: Адміністратор не перевірив логи сервера щодо факту вбивства гравців та не надав оцінку зафіксованому порушенню п. 6.28 з боку інших учасників події.
Прошу головну адміністрацію переглянути скаргу, скасувати видане мені покарання та притягнути гравців-порушників до відповідальності за п. 6.3 (DB) та п. 6.28.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Тик
5. Дата порушення: 15.09.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,319
Реакції
2,019
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Оскільки ви самостійно вийшли на дорогу, ви порушили правила ПДР, відповідно РП ситуації для відкриття вогню з вашого боку я не бачу.
Щодо DB то, поговоривши з ГС неоф порушення не було виявлено, оскільки знову ж посилаючись на попереднє речення ви самостійно вийшли на дорогу чим самим наражаючи себе на небезпеку.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі