1. Ваш нікнейм та ID: Одін Ларсен
2. Нікнейм адміністратора: Валерій Романов
3. Суть скарги:
Прошу старшу адміністрацію переглянути ситуацію щодо виданого покарання гравцю за використання фрази «Единая ***********************************я» у ВІП чаті.
За дане порушення адміністратором було видано покарання у вигляді 160 хвилин мута.
Вважаю за доцільне перевірити, чи відповідає таке покарання характеру та контексту порушення, а також чи правильно воно було кваліфіковане відповідно до чинних правил сервера.
Фраза «Единая ***********************************я» є назвою російської політичної партії, а її використання саме на українському RP-проєкті, тим більше у віп чаті, може сприйматися як використання російської політичної символіки/пропагандистського контексту.
Я не прошу автоматично збільшувати покарання, а прошу старше керівництво провести перевірку ситуації, оцінити контекст повідомлення та дії адміністратора і, у разі встановлення невідповідності покарання тяжкості порушення, застосувати передбачені правилами суворіші заходи.
Також прошу звернути увагу на подібні випадки надалі та, за необхідності, чіткіше визначити допустимість використання назв російських політичних організацій у чатах сервера, щоб уникнути різного трактування таких ситуацій адміністрацією.