Розглянуто Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Одін Ларсен

02 | Західна Україна
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
65
Реакції
87
Бали
207
1. Ваш нікнейм та ID: Одін Ларсен
2. Нікнейм адміністратора: Валерій Романов
3. Суть скарги:
Прошу старшу адміністрацію переглянути ситуацію щодо виданого покарання гравцю за використання фрази «Единая ***********************************я» у ВІП чаті.

За дане порушення адміністратором було видано покарання у вигляді 160 хвилин мута.

Вважаю за доцільне перевірити, чи відповідає таке покарання характеру та контексту порушення, а також чи правильно воно було кваліфіковане відповідно до чинних правил сервера.

Фраза «Единая ***********************************я» є назвою російської політичної партії, а її використання саме на українському RP-проєкті, тим більше у віп чаті, може сприйматися як використання російської політичної символіки/пропагандистського контексту.

Я не прошу автоматично збільшувати покарання, а прошу старше керівництво провести перевірку ситуації, оцінити контекст повідомлення та дії адміністратора і, у разі встановлення невідповідності покарання тяжкості порушення, застосувати передбачені правилами суворіші заходи.

Також прошу звернути увагу на подібні випадки надалі та, за необхідності, чіткіше визначити допустимість використання назв російських політичних організацій у чатах сервера, щоб уникнути різного трактування таких ситуацій адміністрацією.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
Знімок екрана 2026-09-20 220804.png
Знімок екрана 2026-09-20 221426.png
5. Дата порушення:20.09.2026

Одін Ларсен

02 | Західна Україна
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
65
Реакції
87
Бали
207
Також хочу нагадати тим, хто забув! В країні воєнний стан, на проекті іграє чимала кількість діючих військовослужбовцім, яким явно не приємно це бачити, та чути! Прийміть міри щодо данного гравця!!!

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,262
Реакції
623
Бали
409
Вітаю

Гравець Андрюха Андроїд отримав покарання за порушення правил Ukraine GTA 5.18.1 - Бан 6000 днів
​
5.18.1. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - Заборонено вживати слова слава рос** тощо. | Бан 6000 днів

Розглянуто​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі