Розглянуто Скарга на співробітників ВРУ та СБУ№193

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Божен Гаспарович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
44
Реакції
45
Бали
473
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Михало Малюк (( 44833 )) , Зейн Рейнхард (( 62492 ))
2. Ваш нікнейм та ID:Божен Гаспарович ((30753))
3. Докази до скарги:
4. Дата порушення: 19:52
Суть скарги:
А також видали Варн не зрозуміло по якій причині.

І ось на цьому відео це робота ЗАступника СБу який надає приклад іншим гравцям і міністра МВС, Класс.
Подаю скаргу на дії співробітників Верховної Ради України та Служби безпеки України у зв'язку із ситуацією з моїм затриманням.

Основні претензії з мого боку:
  1. Неспpияння RP-процесу.
    Під час ситуації, на мою думку, співробітники не надали можливості повноцінно відіграти RP-сцену та належним чином взаємодіяти з ними в межах ситуації.
  2. Можливе порушення процедури затримання.
    Мені не було зрозуміло, на якій конкретно підставі проводиться моє затримання, у чому саме мене звинувачують та які дії стали безпосередньою причиною затримання.
  3. Незрозумілий порядок самого затримання.
    На мою думку, процедура була проведена недостатньо зрозуміло: я не отримав нормального пояснення причин та подальшого порядку дій. У зв'язку з цим прошу адміністрацію перевірити відповідність дій співробітників установленим правилам сервера.
  4. Поведінка державних співробітників.
    Окремо прошу звернути увагу на манеру спілкування та загальне ставлення співробітників державних структур до мене під час RP-ситуації. Вважаю, що поведінка представників державних організацій повинна відповідати їхнім ролям та сприяти якісному RP, а не створювати конфлікт поза межами самої рольової ситуації.
    Окрім цього я також злився і вів себе не в повній мірі офіційно а ле мене також можливо зрозуміти так як слухати чи виконувати в РП дії ситуацію не хто не став фактично не яка адміністрація не втрутилась за викликом в ситуацію а також самі співробітники тільки виконують законні умови які вигодні їм.
    Не хто не став переглядати реальні мої правопорушення чи ще щось да і в принципі .

Прошу адміністрацію:

Переглянути повний відеозапис ситуації, перевірити законність та RP-обґрунтованість мого затримання, перевірити дотримання співробітниками ВРУ та СБУ встановленої сервером процедури затримання та окремо надати оцінку їхній поведінці під час ситуації.
Прошу заспорежити є слова мною сказані не в ігрі а по за грою просто попали на відео .

Андрій Фаретті

Мол.Адміністратор /Південна Украна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
667
Реакції
473
Бали
478
Вітаю! Скаргу відмовлено через неприпустимий вміст скарги , натомість :

Божен Гаспарович [30753] отримує блокування за порушення правил UKRAINE GTA:
1.10. Заборонені будь-які деструктивні дії щодо UKRAINE GTA , а саме неконструктивна критика UKRAINE GTA, заклики покинути UKRAINE GTA, спроба зашкодити / перешкода розвитку UKRAINE GTA, відштовхувати інших користувачів від придбання будь-яких послуг. |
Бан 31

Розглянуто​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі