Божен Гаспарович
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 30 Січ 2024
- Дописи
- 44
- Реакції
- 45
- Бали
- 473
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Михало Малюк (( 44833 )) , Зейн Рейнхард (( 62492 ))
2. Ваш нікнейм та ID:Божен Гаспарович ((30753))
3. Докази до скарги:
4. Дата порушення: 19:52
Суть скарги:
А також видали Варн не зрозуміло по якій причині.
І ось на цьому відео це робота ЗАступника СБу який надає приклад іншим гравцям і міністра МВС, Класс.
Подаю скаргу на дії співробітників Верховної Ради України та Служби безпеки України у зв'язку із ситуацією з моїм затриманням.
Основні претензії з мого боку:
Прошу адміністрацію:
Переглянути повний відеозапис ситуації, перевірити законність та RP-обґрунтованість мого затримання, перевірити дотримання співробітниками ВРУ та СБУ встановленої сервером процедури затримання та окремо надати оцінку їхній поведінці під час ситуації.
Прошу заспорежити є слова мною сказані не в ігрі а по за грою просто попали на відео .
2. Ваш нікнейм та ID:Божен Гаспарович ((30753))
3. Докази до скарги:
Суть скарги:
А також видали Варн не зрозуміло по якій причині.
І ось на цьому відео це робота ЗАступника СБу який надає приклад іншим гравцям і міністра МВС, Класс.
Подаю скаргу на дії співробітників Верховної Ради України та Служби безпеки України у зв'язку із ситуацією з моїм затриманням.
Основні претензії з мого боку:
- Неспpияння RP-процесу.
Під час ситуації, на мою думку, співробітники не надали можливості повноцінно відіграти RP-сцену та належним чином взаємодіяти з ними в межах ситуації. - Можливе порушення процедури затримання.
Мені не було зрозуміло, на якій конкретно підставі проводиться моє затримання, у чому саме мене звинувачують та які дії стали безпосередньою причиною затримання. - Незрозумілий порядок самого затримання.
На мою думку, процедура була проведена недостатньо зрозуміло: я не отримав нормального пояснення причин та подальшого порядку дій. У зв'язку з цим прошу адміністрацію перевірити відповідність дій співробітників установленим правилам сервера. - Поведінка державних співробітників.
Окремо прошу звернути увагу на манеру спілкування та загальне ставлення співробітників державних структур до мене під час RP-ситуації. Вважаю, що поведінка представників державних організацій повинна відповідати їхнім ролям та сприяти якісному RP, а не створювати конфлікт поза межами самої рольової ситуації.
Окрім цього я також злився і вів себе не в повній мірі офіційно а ле мене також можливо зрозуміти так як слухати чи виконувати в РП дії ситуацію не хто не став фактично не яка адміністрація не втрутилась за викликом в ситуацію а також самі співробітники тільки виконують законні умови які вигодні їм.
Не хто не став переглядати реальні мої правопорушення чи ще щось да і в принципі .
Прошу адміністрацію:
Переглянути повний відеозапис ситуації, перевірити законність та RP-обґрунтованість мого затримання, перевірити дотримання співробітниками ВРУ та СБУ встановленої сервером процедури затримання та окремо надати оцінку їхній поведінці під час ситуації.
Прошу заспорежити є слова мною сказані не в ігрі а по за грою просто попали на відео .