Відмовлено Заява до прокуратури №240

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Н.Лунгул

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
99
Реакції
60
Бали
27

Заява №240​

Я, Нікітос Лунгул, проживаю в місті Києв та є громадянином Подільського краю.​

​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, повідомляю що працівники НПУ неповажно ставилися до мене та забрали до 200 петрушки та 200 алко​

Мої права були порушенні на тому моменті що забіг до них в ГУ хоча вони мене самі впустили прошу щоб ви в них доказ попросили прошу повернути мої алко і петрушку оскільки це було для закритя партій. Відео докази з камери шолома (
]​

​

З повагою,​

[Ваше ПІБ]​

Н.Лунгул

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
99
Реакції
60
Бали
27
кхм вибачаюсь
Лунгул Нікітос Миколайович

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
66
Реакції
12
Бали
362
Шановний вітаю! Я працівник НПУ на якого подали оскарження, я сперався на закон про нпу Стаття 17. Вимога залишити місце і обмеження до визначеної території. а також я сперався на Стаття 69.1 Кримінального кодексу
Незаконне зберігання або перевезення великої кількості зброї, алкоголю чи медичної марихуани
Зберігання або транспортування особою без відповідної ліцензії (виданої згідно із законом "Про ліцензування діяльності з продажу вогнепальної зброї, алкоголю та медичної марихуани"):
- більш ніж двох одиниць вогнепальної зброї,
- більш ніж 5 одиниць алкоголю (пляшок),
- або більш ніж 5 одиниць (упаковок/доз) медичної марихуани!
А у вас було 200 грам петрушки та 200 алкоголю, якщо прокуратура попросе надати повну відео фіксацію я надам, як ви забігли на тереторію, ви вживали нецензурну лексику в холі нпу та танцювали я надав вам 3 попередження вийти того що ви поводите себе на адеквано. Про те ви забігли на тереторію під охороною. Також про це є стаття кримінального кодеску а саме Стаття 85. Образа честі і гідності військовослужбовця, працівника правоохоронного органу або погрози!
Стаття 5.12 проникнення на державний об'єкт під охороною! Можу надати повну відео фіксацію порушення громадянина, та ще громадянин стріляв біля НПУ!

Н.Лунгул

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
99
Реакції
60
Бали
27
Покажіть відео доказ мого затримання як ви кажете нецензурна лайка в мене її не було в самі відрили двері + в мене був кляп я ю сказав щоб ви не забирали том що то було для лідера

Н.Лунгул

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
99
Реакції
60
Бали
27
без відео доказів і я можу понаписувати тут гору повідомлень

Крістіан Версаче

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
336
Реакції
99
Бали
204
1786573643647.png

ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ
02.10.2026 р.

Шановний Нікітос Лунгул!

Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з порушень працівника НПУ.
Переглянувши скаргу, яку ви Нікітос Лунгул залишили в заяві до прокуратури №240,
виношу такий вердикт: Ваша заява до прокуратури №240 Відмовлена. Так як в 6-ти хвилинному відео-фрагменті відсутні тайм-коди та немає повної ситуації!
Розглянувши заяву до прокуратури №240 від Нікітоса Лунгул вона відмовлена.

Прокурор

Денис Квікі

1790965528628.png
​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі