Шановний вітаю! Я працівник НПУ на якого подали оскарження, я сперався на закон про нпу Стаття 17. Вимога залишити місце і обмеження до визначеної території. а також я сперався на Стаття 69.1 Кримінального кодексу
Незаконне зберігання або перевезення великої кількості зброї, алкоголю чи медичної марихуани
Зберігання або транспортування особою без відповідної ліцензії (виданої згідно із законом "Про ліцензування діяльності з продажу вогнепальної зброї, алкоголю та медичної марихуани"):
- більш ніж двох одиниць вогнепальної зброї,
- більш ніж 5 одиниць алкоголю (пляшок),
- або більш ніж 5 одиниць (упаковок/доз) медичної марихуани!
А у вас було 200 грам петрушки та 200 алкоголю, якщо прокуратура попросе надати повну відео фіксацію я надам, як ви забігли на тереторію, ви вживали нецензурну лексику в холі нпу та танцювали я надав вам 3 попередження вийти того що ви поводите себе на адеквано. Про те ви забігли на тереторію під охороною. Також про це є стаття кримінального кодеску а саме Стаття 85. Образа честі і гідності військовослужбовця, працівника правоохоронного органу або погрози!
Стаття 5.12 проникнення на державний об'єкт під охороною! Можу надати повну відео фіксацію порушення громадянина, та ще громадянин стріляв біля НПУ!