1.Ваш ігровий NickName: Ерік Еріксон
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так
3.Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Саме так
4.Ваше справжнє ім'я: Ерік
5.Ваш тег в Telegram: @eriksonnnnne
6.Ваш логін в Discord: Erik_Slava
7.Ваш справжній вік: 13 (31.01.2027 буде 14)
8.Які в вас є ідеї для фракції:
1) Щотижня обирати одного активного військовослужбовця та нагороджувати його премією/подякою.
2) Закріплювати за новачками досвідчених бійців, які допомагатимуть їм освоїти правила, RP та порядок служби.
3) Щотижня обирати одного активного військовослужбовця зі свого підрозділа та нагороджувати його премією/подякою.
4) Проводити ознайомчі заходи для новобранців показати роботу фракції, місця на Військовій Частині, та завдання.
5) Контролювати безпідставне перебування в AFK заради зарплати та заохочувати реальну активність.
6) Зробити головним принципом не просто фарм зарплати, а командну роботу: допомога новачкам, дисципліна, активність, нормальна комунікація та якісний RP.
7) Військова рада — щотижнева зустріч старшого складу для обговорення проблем фракції, пропозицій бійців та планів на наступний тиждень та планування ГРП.
8) Щомісяця проводити змагання між підрозділами за активність, дисципліну та участь у RP-заходах. Переможці отримують винагороду.
9) Запровадити внутрішні принципи фракції: взаємоповага, дисципліна, відповідальність та допомога товаришам. Найкращих військовослужбовців регулярно відзначати за дотримання цих принципів.
10) Створити можливість для кожного військовослужбовця повідомляти керівництву про проблеми, конфлікти або власні пропозиції. Це дозволить командуванню швидше реагувати на проблеми всередині фракції.
9.Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?:
Я вважаю, що саме я повинен зайняти посаду Полковника, оскільки вже маю досвід перебування на цій посаді та добре розумію її відповідальність. За час минулої каденції я отримав необхідний досвід у керуванні особовим складом, організації роботи підрозділів та вирішенні різних ситуацій. Я знаю, як працює фракція зсередини, розумію її сильні та слабкі сторони та маю чітке бачення, що саме можна покращити. Цього разу я хочу використати свій попередній досвід ще ефективніше: підвищити активність, дисципліну та командну роботу, а також реалізувати нові ідеї для розвитку ЗСУ. Я не просто хочу отримати посаду — я хочу довести результатом, що мій попередній досвід може принести користь фракції.
10.Місто в якому живете: Дніпро
11.Ваше звання у фракції: 6
З повагою Ерік Еріксон!
<<--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->>
Майор ЗСУ (07.03.2026-29.03.2026)
Підполковник ЗСУ (29.03.2026-13.06.2026)
Полковник ЗСУ (13.06.2026-12.08.2026)
<<--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->>
Лідер клану "EriksonEmpir" (12.08.2026-21.08.2026)